Δεν δίνει εισιτήρια στην Μπαρτσελόνα η Ατλέτικο!

Λίγες ημέρες μετά το επεισοδιακό δημοψήφισμα της Καταλονίας, η Ατλέτικο Μαδρίτης ενημέρωσε την διοίκηση της Μπαρτσελόνα πως δεν θα δώσει εισιτήρια στους οπαδούς της για το μεταξύ τους παιχνίδι στις 14/10.

Atletico Madrid's Antoine Griezmann, right, celebrates after scoring a penalty kick past Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois, left, during a Champions League group C soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Atletico Madrid chelsea curtua AP IMAGES

Το επόμενο Σάββατο (14/10) η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί στο νέο της γήπεδο (Wanda Metropolitano) την Μπαρτσελόνα για το πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Πριμέρα.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο δημοψήφισμα της Καταλονίας.

Οι διοικούντες της Ατλέτικο ανησυχούν για την αντιμετώπιση που θα έχει ο κόσμος στους παίκτες των "μπλαουγκράνα", ενώ ακόμα χειρότερα θα ήταν τα πράγματα αν στο γήπεδο βρισκόντουσαν και φιλοξενούμενοι!

Έτσι, αποφασίστηκε να μην δοθούν καθόλου εισιτήρια στην Μπαρτσελόνα με την δικαιολογία πως υπάρχει... λογιστικό πρόβλημα! Η ζήτηση των φίλων της Ατλέτικο είναι τεράστια και τα 67.700 εισιτήρια γίνονται... καπνός κάθε φορά που είναι διαθέσιμα ( υπάρχει λίστα αναμονής για τα 112.000 μέλη της ομάδας).

Πρέπει να τονίσουμε πως το ίδιο πρόβλημα υπήρξε τόσο με την Μάλαγα όσο και την Σεβίλλη, που έλαβαν λιγότερα από 250 εισιτήρια για τους φιλάθλους τους! Στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα, βέβαια, το θέμα είναι πιο πολύπλοκο.

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK