Δεν έχει 99.000 ευρώ να δώσει στον Πλατανιά!

Την μείωση της ρήτρας που χρωστάει στους Χανιώτες για την καθυστέρηση στην καταβολή των δόσεων από τη μεταγραφή του Κουλιμπαλί, ζήτησε από το διαιτητικό δικαστήριο ο Παναθηναϊκός. Από μέρα σε μέρα "σκάει" και η απόφαση για την προσφυγή του Εσιέν που διεκδικεί 651.000 ευρώ

Δεν έχει 99.000 ευρώ να δώσει στον Πλατανιά!
Κουλιμπαλί-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε περικοπές και απολύσεις την Τρίτη (28/2) και το μεσημέρι στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, στην εκδίκαση της προσφυγής του Πλατανιά, ζήτησε την μείωση της ποινικής ρήτρας των 99.000 ευρώ που χρωστάει στην ομάδα των Χανίων εξαιτίας της καθυστέρησης στην καταβολή των δόσεων από την μεταγραφή του Κουλιμπαλί.

Οι "πράσινοι" κατέβαλαν την προηγούμενη Παρασκευή 41.000 ευρώ και εξόφλησαν την οφειλή των 63.000 ευρώ, αλλά τους απομένει η ρήτρα η οποία ήταν της τάξης των χιλίων ευρώ ημερησίως στην καθυστέρηση στις δόσεις που υπήρχαν στον συμβόλαιο.

Οι δικηγόροι του Παναθηναϊκού χαρακτήρισαν υπέρογκη την ρήτρα και ζήτησαν την μείωση της επικαλούμενοι οικονομικές δυσκολίες έπειτα από την καθυστέρηση από την NOVA της καταβολής των δόσεων του τηλεοπτικού συμβολαίου.

Οι κρητικοί υποστήριξαν ότι δεν φταίνε αυτοί για το ποσό στο οποίο έφτασε η ρήτρα από την μη καταβολή της οποίας υπέστησαν ζημιά, όπως τόνισαν. " Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καμία κίνηση καλής θέλησης, να μας προσεγγίσει, να τα βρούμε ώστε να μην καταφύγουμε στην προσφυγή", ανέφερε χαρακτηριστικά η νομικός της ομάδας των Χανίων Χρύσα Σεβαστοπούλου.

Η απόφαση από το διαιτητικό δικαστήριο θα εκδοθεί στις 14 Μαρτίου. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει από μέρα σε μέρα και την απόφαση από την επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ στην προσφυγή του Εσιέν που ζητάει 651.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK