Δεν έχει αποφασίσει o Νικοπολίδης

Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το θέμα που προέκυψε με το διορισμό του στο Δήμο Κηφησιάς εξέδωσε το Σάββατο ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο διεθνής πορτιέρο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αποδεχτεί το διορισμό του.

Δεν έχει αποφασίσει o Νικοπολίδης
«Σχετικά με το θέμα που προέκυψε και αφορά το διορισμό μου στο Δημόσιο, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:

Το Κράτος δίνει αυτό το δικαίωμα, βάσει νόμου, σε αθλητές σημαντικών διακρίσεων (στη δική μου περίπτωση μετά την κατάκτηση του Euro 2004). Το 2005 έκανα χρήση του δικαιώματός μου, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου, και χθες δημοσιοποιήθηκε η είδηση του διορισμού μου.

Το να σχολιάζει ο καθένας, με υποτιμητικό κατά τη γνώμη μου τρόπο, το γεγονός ότι έκανα χρήση ενός δικαιώματος που δίνει η Πολιτεία, χωρίς εγώ να έχω απαντήσει εάν θα κάνω αποδεκτό τον διορισμό, είναι τουλάχιστον άδικο.

Η αποστολή για Θρασύβουλο:

Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Ρ. Μπράβο, Τοροσίδης, Τζόρτζεβιτς, Μπελούτσι, Ζεβλάκοφ, Λέτο, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Πατσατζόγλου, Μενδρινός, Κοβάσεβιτς, Γκαλέτι και Αντζας.

Με βάση το σχετικό νόμο, έχω δικαίωμα να απαντήσω, θετικά ή αρνητικά, μέσα σε διάστημα δύο μηνών και θα το κάνω όταν εγώ κρίνω, γνωστοποιώντας παράλληλα και τους λόγους της απόφασής μου αυτής.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ