Δεν σταματούν οι αποχωρήσεις στην Παρί: Στέλνει δανεικό στην Τουρκία και ταλαντούχο χαφ της

Κοντά στην παραχώρηση του Εντουάρ Μισού με την μορφή δανεισμού στην Αντάνα Ντεμίρσπορ βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Newly named PSG coach Luis Enrique speaks during a press conference at the new Paris-Saint-Germain training ground Wednesday, July 5, 2023 in Poissy, west of Paris. Paris Saint-Germain fired coach Christophe Galtier after a disappointing season on and replaced him with former Spain and Barcelona manager Luis Enrique. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Ο Λουίς Ενρίκε κατά την παρουσίασή του από την Παρί Σεν Ζερμέν AP

Κοντά στην παραχώρηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, με τη μορφή δανεισμού αυτή τη φορά, βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με αποκλειστική ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο λόγος για τον 20χρονο μέσο, Εντουάρ Μισού ο οποίος είναι ένα βήμα πριν από τη μετακίνησή του στο τουρκικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και μένουν κάποιες τελικές λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal το οποίο θα περιλαμβάνει δανεισμό με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μόνο λίγες δεν ήταν οι αποχωρήσεις στο στρατόπεδο της Παρί, μ΄αυτές των Μέσι, Νεϊμάρ και Βεράτι σίγουρα να ξεχωρίζουν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ συνεχίζει να χτίζει για το μέλλον: Βρέθηκε και ο εκλεκτός για αντι - Καρβαχάλ

Τσέλσι: Οι μπλε ετοιμάζουν πρόταση για κορυφαίο φορ που έχει αποβληθεί λόγω παράνομου στοιχηματισμού

Η Άρσεναλ ξενερώνει την μισή Ευρώπη και "δένει" το μεγάλο αστέρι της

News 24/7

24MEDIA NETWORK