Δεν έγινε το θαύμα με Παναθηναϊκό, τον θαυμάζει η Σεβίλλη!

Πριν λίγους μήνες το όνομά του μπλέχτηκε στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού ωστόσο εκείνη η "βόμβα" δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ λόγω κόστους. Τώρα βγάζει μάτια στην Primera Division και η νέα του ομάδα ετοιμάζεται να ενεργοποιήσει ρήτρα ύψους 14.000.000 ευρώ ώστε να απολαμβάνει μόνιμα τις υπηρεσίες του!

Leicester's Danny Simpson, centre, vies for the ball with Sevilla's Stevan Jovetic during the Champions League round of 16 soccer match between Sevilla and Leicester City at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Leicester's Danny Simpson, centre, vies for the ball with Sevilla's Stevan Jovetic during the Champions League round of 16 soccer match between Sevilla and Leicester City at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Πολύ καλό για να είναι αληθινό! Κάπως έτσι θα πρέπει να ήταν η πρώτη αντίδραση των φίλων του Παναθηναϊκού τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κάποια στιγμή έγινε γνωστό πως ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει -μέσω του Αντρέα Στραματσόνι- την Ίντερ για δύο ποδοσφαιριστές της που έβλεπαν την βασική ενδεκάδα των "νερατζούρι" με το κυάλι και ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Αυτοί ήταν οι Φελίπε Μέλο και Στέφαν Γιόβετιτς που είχαν παροπλιστεί επί εποχής Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο, με την έλευση του Στέφανο Πιόλι να μην αλλάζει δραματικά τα δεδομένα για το δίδυμο και να τους ανοίγεται η πόρτα της εξόδου από τη διοίκηση.

Sevilla's Stevan Jovetic, right, celebrates celebrates after scoring during La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Sunday, Jan. 15, 2017. Sevilla won 2-1.(AP Photo/Angel Fernandez)
Sevilla's Stevan Jovetic, right, celebrates celebrates after scoring during La Liga soccer match between Real Madrid and Sevilla at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium, in Seville, Spain on Sunday, Jan. 15, 2017. Sevilla won 2-1.(AP Photo/Angel Fernandez) AP

Τελικά το θαύμα που ήθελε να πετύχει ο Παναθηναϊκός (ειδικά για την περίπτωση του Γιόβετιτς που είναι σε άκρως παραγωγική ηλικία) δεν έγινε ποτέ αφού τόσο ο Βραζιλιάνος όσο και ο Μαυροβούνιος μπήκαν κατευθείαν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων που είχαν περισσότερα χρήματα στο πουγκί για να διαθέσουν.

Ο Φελίπε Μέλο επέλεξε τον επαναπατρισμό υπογράφοντας συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Βραζιλίας Παλμέιρας ενώ για τον Γιόβετιτς η Ίντερ ήρθε σε συμφωνία με την Σεβίλλη για το δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν, βάζοντας οψιόν εξαγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι. Το εντυπωσιακό είναι πως ο "Γιο-Γιο" όχι μόνο κατάφερε να σώσει την καριέρα του μετά από μία περίοδο που ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στην Ίντερ αλλά να την απογειώσει.

Δεν έγινε το θαύμα με Παναθηναϊκό, τον θαυμάζει η Σεβίλλη!

Δύο ημέρες αφότου υπέγραψε στην κάτοχο του Europa League τις τρεις προηγούμενες σεζόν σκόραρε στο ντεμπούτο του κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για το Copa del Rey ενώ πριν καν στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές σκόραρε κόντρα στην Ρεάλ και στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας γκολ στο φινάλε για τους Ανδαλουσιανούς και χαρίζοντάς τους τη νίκη με 2-1, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα την Ρεάλ στην πρώτη ήττα της μετά από 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Πλέον μετράει 4 γκολ σε 11 συμμετοχές του με την Σεβίλλη και σύμφωνα με αποκάλυψη της εφημερίδας "El Diario de Sevilla" έχει πείσει τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου για την αξία του και για αυτό το λόγο θα προσφέρουν 14.000.000 ευρώ στην Ίντερ για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή.

Sevilla's Stevan Jovetic, right, challenges for the ball with Leicester's Danny Simpson during the Champions League round of 16 soccer match between Sevilla and Leicester City at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla's Stevan Jovetic, right, challenges for the ball with Leicester's Danny Simpson during the Champions League round of 16 soccer match between Sevilla and Leicester City at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

"Η απόδοσή του, σε συνδυασμό με το δέσιμο με τους οπαδούς και το σύλλογο αλλά και τη γρήγορη προσαρμογή του στην ισπανική πραγματικότητα έπαιξαν ρόλο στο πάρει την απόφαση αυτή η διοίκηση", αναφέρει το ισπανικό μέσο, τονίζοντας πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αποτέλεσε επιλογή του Μόντσι (αποχώρησε από το σύλλογο) και ότι η διοίκηση πήρε την απόφαση να τον κρατήσει ανεξάρτητα από το αν ο Χορχέ Σαμπαόλι θα είναι στον πάγκο τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Jedna sa doktorom fudbala Una foto con el crack

A post shared by Stevan Jovetic (@sj10___) on

A post shared by Stevan Jovetic (@sj10___) on

A post shared by Stevan Jovetic (@sj10___) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK