Δεν είναι ψέμα: οι Γερμανοί... πατώσανε!

H Bundesligaείναι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όμως οι ομάδες της έπαθαν κάζο άνευ προηγουμένου στην Ευρώπη που τους γύρισε στο... 1981!

Bayern's Arturo Vidal gestures at the end of the match during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena)
Bayern's Arturo Vidal gestures at the end of the match during a Champions League Group B soccer match between Paris Saint-Germain and Bayern Munich at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Sept. 27, 2017. (AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Το φυσάνε και δεν... κρυώνει οι Γερμανοί αφού το τριήμερο που ολοκληρώθηκε στα ευρωπαϊκά Κύπελλα όχι μόνο δεν κατάφεραν να φέρουν θετικά αποτελέσματα αλλά "διαλύθηκαν" έχοντας ΜΟΝΟ ήττες!

Η αρχή έγινε από τα "βαριά χαρτιά", με την Μπάγερν Μονάχου να φιλοδωρείται με τρία γκολ από την Παρί στο Παρίσι και την Ντόρτμουντ να δέχεται "τριάρα" μέσα στο σπίτι της από την Ρεάλ Μαδρίτης, με την Λειψία να κάνει το "3 στα 3" από την... ανάποδη στο Champions League (ήττα με 2-0 από την Μπεσίκτας στην Τουρκία) και το Europa League να ολοκληρώνει τη γερμανική δυστυχία!

Η Χόφενχαϊμ (δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα, πίσω μόνο από Ντόρτμουντ και μπροστά από Μπάγερν) ηττήθηκε στη Βουλγαρία με 2-1 από την Λουντογκόρετς, η Κολωνία υπέστη εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Ερυθρό Αστέρα και η Χέρτα έπεσε θύμα της εκπληκτικής φέτος Έστερσουντ (έκανε το "2 στα 2" στους ομίλους η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ).

Πότε είχαν πάθει τελευταία φορά αντίστοιχο χουνέρι οι Γερμανοί; Πριν από 36 χρόνια όταν και τότε είχαν γνωρίσει έξι ήττες και μάλιστα μέσα σε ένα βράδυ...

Photo Credits: AP Photo/Christophe Ena

News 24/7

24MEDIA NETWORK