Δεν έβγαλε ντέρμπι στους "8" του κυπέλλου!

Χωρίς ντέρμπι και η φάση των "8" του κυπέλλου Ελλάδας, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Παρασκευής! Οι μεγάλοι, εφόσον προκριθούν όλοι από τους "16", θα έχουν φαινομενικά εύκολες αποστολές, στην προσπάθεια για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια.

Δεν έβγαλε ντέρμπι στους "8" του κυπέλλου!
Κύπελλο τελικός

Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμη τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην προημιτελική φάση του κυπέλλου, ωστόσο η κλήρωση έγινε κανονικά και από τη διαδικασία δεν προέκυψε ντέρμπι.

Δείτε αναλυτικά τα ζευγάρια που προέκυψαν:

ΠΑΣ Γιάννινα ή Πλατανιάς - ΑΕΚ ή Λεβαδειακός

Ξάνθη ή ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός ή Αρης - Ατρόμητος ή Λαμία

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός ή Κισσαμικός

*Σημειώνεται πως τα πρώτα ματς των "8" θα γίνουν 7, 8 και 9 Φεβρουαρίου και οι αγώνες ρεβάνς στις 28 Φεβρουαρίου, την 1η και στις 2 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα παιχνίδια που εκκρεμούν είναι (σε παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων):

Τρίτη 31/1

16:00 ΟΦΗ - Ξάνθη (0-1)

Τετάρτη 1/2

15:00 Κισσαμικός - Παναθηναϊκός (0-3)

17:15 Ατρόμητος - Λαμία (2-2)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς (0-1)

19:30 ΑΕΚ - Λεβαδειακός (1-0)

Πέμπτη 2/2

19:30 Ολυμπιακός - Άρης (1-1)

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ

Κωνσταντίνου (Παναθηναϊκός): "Ήταν μια ομάδα που ζήταγε ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι βέβαια εύκολο παιχνίδι. Όλες τις ομάδες κάποια στιγμή θα τις αντιμετωπίζαμε. Ο Αστέρας είναι μέσα σ’ αυτά που ζητάει ο Παναθηναϊκός. Το μειονέκτημα είναι ότι θα παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο απέναντι στην Τρίπολη, αλλά αυτή είναι μία λεπτομέρεια που θα συζητήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντως, η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό ήταν θετική. Και συνεχίζουμε, γιατί στόχος του Παναθηναϊκού είναι να φτάσει στον τελικό".

Βασίλης Μπέτσης (Ατρόμητος): "Αυτά έχει η κλήρωση, τι να κάνουμε. Έχουμε μάθει και στα δύσκολα. Στόχος μας είναι το Κύπελλο. Πέσαμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να παλέψουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Μποροβήλος (Αστέρας): "Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο, δεν χωράει καμία αμφιβολία και δεν μπορούμε να μην το παραδεχτούμε. Όμως και ο Αστέρας τα τελευταία χρόνια έχει δώσει το δικό του στίγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια. Αυτός είναι ο στόχος μας και η ευχή μας. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να προχωρήσει. Πιστεύουμε στη δική μας ομάδα. Εξάλλου ο θεσμός του Κυπέλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ο θεσμός των εκπλήξεων και ελπίζουμε να προκριθούμε".

Αγραφιώτης (Ολυμπιακός): "Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό είναι αδιάφορη η κλήρωση για μας. Όλες οι διοργανώσεις αποτελούν στόχο του Ολυμπιακού".

Πιαλόγλου (Ξάνθη): "Να γίνουν δύο καλά παιχνίδια. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Εμείς θα το παλέψουμε και ό,τι βγει".

Καϊμακάμης (ΑΕΚ): "Η κλήρωση δεν έφερε τη λεγόμενη έκπληξη. Είναι ένα βατό πρόγραμμα. Βέβαια, το Κύπελλο είναι κάτι το ξεχωριστό. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι με τον αντίπαλο που θα παίξουμε.HAEKέχει ανέβει αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά, κάτι που της έλειπε. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και εμείς να είμαστε νικητές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK