Δεν... γουστάρει άλλο στην Ρεάλ και θέλει να φύγει

Ποιος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι δυσαρεστημένος απ' την μέχρι στιγμής παρουσία του στους "μερένγκες" και πιέζει ασφυκτικά την διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να φύγει; Γεγονός, πάντως είναι ότι συνήθως συμβαίνει το αντίστροφο.

Δεν... γουστάρει άλλο στην Ρεάλ και θέλει να φύγει
ΑΡ

Η ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι και η ιδανικότερη. Ναι μεν το πρώτο "σοκ" της φυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ξεπεραστεί, υπάρχουν δε εν εξελίξει μεταγραφικά ζητήματα που προκαλούν... πονοκέφαλο.

Όχι μόνον στον προπονητή της "βασίλισσας", Τζούλεν Λοπετέγκι, αλλά και στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ. Κυρίως όσον αφορά την περίπτωση του Λούκα Μόντριτς, για τον οποίο η Ίντερ προσφέρει "γη και ύδωρ".

Κι ο Κροάτης, πάντως, δεν μοιάζει αρνητικός. Αντίθετα, η προοπτική του Καμπιονάτο φαίνεται να του έχει κάνει "κλικ".

Παρόλα αυτά, εκείνος που μοιάζει αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί μέχρι τα άκρα ώστε να αποχωρήσει απ' την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ματέο Κόβατσιτς, που φαντάζεται το ποδοσφαιρικό του μέλλον μακριά απ' το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Συνήθως συμβαίνει το αντίστροφο, αλλά ο 24χρονος άσος έχει λόγο που είναι... ξενερωμένος και τα αίτια της δυσαρέσκειάς του εντοπίζονται κυρίως γύρω απ' τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής που έχει. Ο Κόβατσιτς είναι ενοχλημένος, λένε τα ισπανικά Μέσα, έχοντας καταστήσει σαφές στην διοίκηση ότι θέλει να αποχωρήσει.

Το δείχνει με κάθε τρόπο. Για την ακρίβεια έχει αποφασίσει να απέχει απ' τις προπονήσεις της ομάδας μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν λίγες ημέρες ο διεθνής Κροάτης απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ απ' την... γωνία παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις και η Τσέλσι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK