Δεν υπογράφει με τη Ραπίντ ο Λουτσέσκου, προέχουν οι παίκτες
Αποφασισμένος να μην υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου ωσότου λυθούν ορισμένες άλλες προτεραιότητες εμφανίζεται ο Ρασβάν Λουτσέσκου.

Αποφασισμένος
να μην υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με τη
Ραπίντ Βουκουρεστίου ωσότου λυθούν ορισμένες άλλες προτεραιότητες εμφανίζεται ο
Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο UEFA έθεσε ως όρο προκειμένου να παραμείνει στο πόστο του
να εξασφαλιστούν πρώτα οι παίκτες θέτοντας τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα.
” Το δικό μου συμβόλαιο είναι λιγότερο σημαντικό από τα αντίστοιχα των παικτών μου. Ενδέχεται να επηρεαστεί η συγκέντρωσή τους, εφόσον οι συμφωνίες δεν ολοκληρωθούν “, επισήμανε ο Λουτσέσκου, ο οποίος το καλοκαίρι βρέθηκε ένα βήμα προ της εξόδου. Μάλιστα είχε αποφασίσει να αναλάβει την Πολιτέκνικα Τιμισοάρα, όμως μεταπείστηκε και παρέμεινε στους δευτεραθλητές της χώρας.
Αποδεικνύεται πάντως πως οι ποδοσφαιριστές της Ραπίντ έχουν ήδη επηρεαστεί από τις… αναταράξεις εντός των αποδυτηρίων. Η ομάδα βρίσκεται μόλις στην 8η θέση της βαθμολογίας, δεκατέσσερις ολόκληρους πόντους μακριά από την πρωτοπόρο και φαβορί για τον τίτλο Ντιναμό Βουκουρεστίου (30 έναντι 16).