Δεν υπολογίζεται από τη Φιορεντίνα ο Μούτου
Το ξέσπασμα και η αποχώρησή του από την προπόνηση είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός πλάνων για τη φετινή σεζόν από τη Φιορεντίνα.
Ο λόγος για τον Άντριαν Μούτου, ο οποίος δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τους “βιόλα”, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος τους, Αντρέα ντέλα Βάλε.
” Ο Μούτου ενέργησε λανθασμένα, ενώ και ο ατζέντης του, Τζιοβάνι Μπακάλι, διατύπωσε ψευδείς εικασίες και γεγονότα που δεν ισχύουν. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να προστατέψουμε το όνομα του συλλόγου. Προσβληθήκαμε εμείς και οι αθλητικοί διευθυντές της ομάδας και το ζήτημα στο εξής θα το αναλάβουν οι δικηγόροι. Δεν μπορείς απλά να μιλάς άσχημα και να αποχωρείς από την προπόνηση, χωρίς να υπάρχουν συνέπειες“, ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της Φιορεντίνα.
Ο Ρουμάνος επιθετικός είχε αποχωρήσει χωρίς άδεια από την προπόνηση, επειδή η ομάδα του δεν του επέτρεψε να παραχωρηθεί ως ελεύθερος στην Τσεζένα.