Δεν ήρθε η πρόταση των 100 εκατομμυρίων, τον κρατάει με... 3!

Η Λάτσιο δεν βρήκε τα 100.000.000 ευρώ που έψαχνε για να την πώληση του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και προχωράει στο Plan B που είναι η επέκταση της συνεργασίας μαζί του. Κλειδί η απουσίας... ρήτρας!

Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, left, celebrates his side's 2nd goal with his teammate Felipe Caicedo while referee Craig Thomson from Scotland looks on during a Europa League group K soccer match between OGC Nice and Lazio at the Allianz Riviera stadium in Nice, French Riviera, Thursday, Oct. 19, 2017 (AP Photo/Claude Paris)
Lazio's Sergej Milinkovic-Savic, left, celebrates his side's 2nd goal with his teammate Felipe Caicedo while referee Craig Thomson from Scotland looks on during a Europa League group K soccer match between OGC Nice and Lazio at the Allianz Riviera stadium in Nice, French Riviera, Thursday, Oct. 19, 2017 (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο όχι μόνο στην Ιταλία όπου αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια αλλά και σε όλη την Ευρώπη, με αρκετούς μνηστήρες να φλερτάρουν με την Λάτσιο για την απόκτησή του.

Ωστόσο, το μίνιμουμ ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ που αξιώνε ο Κλαούντιο Λοτίτο για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δεν έφτασε ποτέ και έτσι η ομάδα της "αιώνιας πόλης" δεν έχασε την ευκαιρία για να δέσει ακόμα περισσότερο το χρυσό ταλέντο της.

Όπως αποκάλυψε η Corriere dello Sport, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και μέσα στις προσεχείς ημέρες ο Σέρβος διεθνής μέσος θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατάει στο "Ολίμπικο" μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο παίκτης μόνο ζημιωμένος δεν θα βγει από το deal καθώς θα κερδίζει 3.000.000 ευρώ (συν μπόνους) ετησίως ενώ η Λάτσιο είναι και εκείνη κερδισμένη από τη συμφωνία καθώς στο νέο συμβόλαιο δεν θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης: ούτε πάνω ούτε κάτω από τα 100.000.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που έρθει κάποιος αγοραστής και ζητήσει τον "Sms", τότε ο Λοτίτο έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει όποιο ποσό επιθυμεί για να αποχωριστεί το μεγάλο αστέρι των "λατσιάλι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK