Δεν ήθελε Ρονάλντο ο πρώην CEO της Γιουβέντους

Υποστήριξε πως η μεταγραφή προσέφερε αγωνιστικά, αλλά «πονούσε» οικονομικά.

Juventus' Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo gestures during a Serie A soccer match between Juventus and Bologna, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Oct.19, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο πρώην CEO των «Μπιανκονέρι», Τζουσέπε Μαρότα ήταν κατηγορηματικός στην απόκτηση του Ρονάλντο από την Γιουβέντους. Ο λόγος που υποστηρίζει μέχρι και σήμερα αυτή την στάση είναι πως, αν και αγωνιστικά κανείς δεν μπορεί να κατακρίνει τον Πορτογάλο, οι οικονομικές απαιτήσεις και οι όροι του Κριστιάνο ήταν βαριά χτυπήματα για τον σύλλογο.

"Πρέπει να αναγνωρίσω ότι πέρασα 10 υπέροχα χρόνια στη Γιουβέντους, αλλά όταν οι ιδιοκτήτες θέλουν να υιοθετήσουν μια διαφορετική στρατηγική, τότε ένας manager πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω", δήλωσε.

"Ήταν δίκαιο να σεβαστούμε την επιθυμία του συλλόγου. Εν μέρει δεν συμφωνούσα με την υπογραφή του Ρονάλντο. Ο παίκτης δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά η συμφωνία ήταν απαιτητική από οικονομικής άποψης. Δεν ήταν το στοιχείο που έφερε τη διάσπαση, ο κύκλος είχε τελειώσει και έπρεπε να αλλάξουμε".

Ο Ρονάλντο πέρασε τρία χρόνια στο Τορίνο, κατακτώντας δύο φορές τη Serie A και μία φορά το Coppa Italia. Στη διάρκεια των τριών σεζόν με τους Μπιανκονέρι είχε 134 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 101 γκολ και έχοντας 22 ασίστ

Διαβάστε περισσότερα.

Ο Μουρίνιο άφησε κάτι “Special” πίσω στην Ρόμα

Οι 5 “Γιουσέιν Μπολτ” της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK