"Δεν μας καλύπτει ο Ολυμπιακός για Φινμπόγκασον"

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Χέρενφεν, Χανς Βονκ, επιβεβαιώνει ότι ο Ολυπιακός ήρθε σε επαφή με τον ολλανδικό σύλλογο για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, τονίζοντας ότι η προσφορά της ελληνικής ομάδας δεν καλύπτει τα "θέλω" τους.

"Δεν μας καλύπτει ο Ολυμπιακός για Φινμπόγκασον"

"Υπάρχει μία προσφορά στο τραπέζι από τον Ολυμπιακό. Δεν μας καλύπτει όμως αυτή η πρόταση για Φινμπόγκασον. Για να είμαι ακριβής δεν μας καλύπτει ακόμα" είπε ο Χανς Βονκ στην Leeuwarden Courant και πρόσθεσε: " Φαίνεται πως πρόκειται αποτελεί μία βάση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για τον παίκτη. Εμείς αυτήν την στιγμή το αντιμετωπίζουμε ως ένα ενδιαφέρον και όχι ως κάτι άλλο και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια. Υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Ίσως όμως η υπόθεση τραβήξει μέχρι το Μουντιάλ. Ενδεχομένως και πιο μετά.

Υπάρχουν ομάδες που θέλουν να ενισχυθούν στην επίθεση το συντομότερο δυνατόν, όμως πιθανότατα όχι με τα οικονομικά δεδομένα που θέλουμε εμείς. Ο στόχος είναι να γίνει το καλύτερο δυνατό για όλες τις πλευρές. Και για εμάς και για τον παίκτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK