Δεν μετανιώνει η Λίβερπουλ για Οουεν

Δεν μετανιώνει η Λίβερπουλ για Οουεν

Δεν μετανιώνει ο γενικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Rick Parry για την μη επιστροφή του Μάικλ Οουεν στην ομάδα μετά από έναν χρόνο. Ο Άγγλος στράικερ μπορεί να μην πήγε τελικά στην Λίβερπουλ, αλλά επέστρεψε στην Αγγλία, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την Νιουκάστλ, ύψους 17 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, ο γενικός διευθυντής της ομάδας του λιμανιού, δήλωσε πως δεν μπορούσε η διοίκηση να βρει την μέση λύση στο πρόβλημα.

Για την μεταγραφή του στην Ρεάλ το 2004, είπε: " Μπορούσαμε να φέρουμε τον Λουίς Γκαρσία και τον Χάβι Αλόνσο με τις οικονομικές απολαβές από τον Οουεν. Μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ προσδοκά τώρα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στόχος αρκετά δύσκολος, με βάση την δυναμικότητα της Τσέλσι μεν, αλλά εφικτός δε. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο επόμενος στόχος της ομάδας τώρα. Αυτόν έχουμε στο μυαλό μας. Η Λίβερπουλ είναι ομάδα ικανή για το καλύτερο. Θέλουμε να κατακτήσουμε και άλλα τρόπαια".

Για τον προπονητή της ομάδας, Ράφαελ Μπενίτεθ, ο Ρικ Πάρι τόνισε: "Ο Ράφα είναι ο καλύτερος μαθητής στο παιχνίδι αυτό. Κοιτάμε παιχνίδι-παιχνίδι και τα πηγαίνουμε πολύ καλά στο ξεκίνημα. Μην υπερεκτιμάτε τις δυνατότητες του προπονητή μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK