Δεν παίρνει εισιτήρια η ΑΕΚ αλλά ανοίγει θύρα στο Καυτανζόγλειο

Η ΑΕΚ δεν παίρνει εισιτήρια για τον αγώνα του Καυτανζογλείου ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηρακλής προτίθεται να ανοίξει θύρα για τις ανάγκες των φίλων της «Ένωσης» στο κυριακάτικο ματς.

Δεν παίρνει εισιτήρια η ΑΕΚ αλλά ανοίγει θύρα στο Καυτανζόγλειο
INTIME SPORTS

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει ότι η ΑΕΚ δεν θα πάρει εισιτήρια για τον αγώνα της πρεμιέρας των play-off απέναντι στον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο, ωστόσο υπάρχει μία πληροφορία σύμφωνα με την οποία η διοίκηση του «γηραιού» είναι διατεθειμένη να ανοίξει θύρα για τις ανάγκες των φίλων της «Ένωσης». Περισσότερα πράγματα αναμένεται να γίνουν γνωστά στις επόμενες μέρες και στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Παρασκευή.

Σε κάθε περίπτωση η οργανωμένη μετακίνηση απαγορεύεται και όπως όλα δείχνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ θα μπορούν να ταξιδέψουν μεμονωμένα στη συμπρωτεύουσα, σε περίπτωση που η παραπάνω πληροφορία επαληθευθεί και ο Ηρακλής ανοίξει τελικά θύρα.

Το Καυτανζόγλειο, πάντως, λόγω του μεγέθους και των προϋποθέσεων που πληροί είναι από τα γήπεδα που ευνοεί τη συνύπαρξη οπαδών και των δύο ομάδων, ενώ υπάρχει και το περσινό… μπασκετικό δεδικασμένο, όπου οι φίλοι της ΑΕΚ και του Ηρακλή συνυπήρξαν -με τις απαραίτητες νεκρές ζώνες, βέβαια- στις εξέδρες του Ιβανωφείου και του κλειστού των Άνω Λιοσίων, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να γίνει κάτι παρόμοιο και στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

24MEDIA NETWORK