ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με Αστάνα ακόμα ένα "βαρύ" όνομα του Ολυμπιακού!

Ο Μάριν δεν είναι ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται για βασικός από τον Μπέντο (έμεινε γενικώς εκτός αποστολής). Υπάρχει κι άλλος ένας, ο οποίος αποτελεί "βαρόμετρο" και αναμένεται να κάτσει στον πάγκο.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ με Αστάνα ακόμα ένα "βαρύ" όνομα του Ολυμπιακού!

Έκπληξη με Καρντόσο αντί Ιντέγε και το Contra.gr εξηγεί τους λόγους που ο Μπέντο σκέφτεται να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση.

Απ’ αλλού το περιμέναμε (π.χ. Καπίνο, αλλά τελικά θα παίξει ο Λεάλι) και απ’ αλλού το βρήκαμε! Ή για να είμαστε ακριβείς, απ’ αλλού το βρήκαν οι παίκτες, μιας και μετά και την τελευταία δοκιμή του Μπέντο, δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαν υποψιαστεί κιόλας τις διαθέσεις του προπονητή τους.

Δεν είχαν καταλάβει ότι ο Μπέντο είχε στο μυαλό του τον Όσκαρ Καρντόσο αντί του επηρεασμένου από τα συνεχόμενα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Νιγηρία, Μπράουν Ιντέγιε. Δεν περίμεναν ότι στην "πρόβα τζενεράλε" στο Ρέντη, ο Παραγουανός φορ που έμεινε εκτός αποστολής από τη Ν. Σμύρνη, θα έπαιζε με τους βασικούς στο δίτερμα, προμηνύοντας ουσιαστικά ότι θα βρεθεί σήμερα στις 22.05 στην ενδεκάδα του αγώνα με την Αστάνα…

Είναι λίγο ξαφνικό, από την άποψη ότι ο Καρντόσο το διάστημα της διακοπής έδειχνε πώς θέλει ακόμα τον χρόνο του. Από την άλλη όμως, δεν είναι και λίγοι στο Ρέντη αυτοί που υποστήριζαν ότι προτιμότερο θα ήταν να πάρει φανέλα βασικού σε αγώνα στο Καραϊσκάκη. Φαίνεται λοιπόν ότι ο… κλήρος πέφτει στο ματς με την Αστάνα.

ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΤΕΡΜΑ ΒΑΣΙΚΟΣ

Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Μπέντο είχε χωρίσει στην τελευταία προπόνηση τους παίκτες του για το δίτερμα. Με τους θεωρητικά βασικούς ήταν ο Καρντόσο περιτριγυρισμένος από τους Φορτούνη, Σεμπά και Ελιουνούσι. Δηλαδή με την τριάδα που ήταν γνωστό εξ αρχής ότι θα πλαισίωνε ούτως ή άλλως τον σέντερ φορ.

Το περίεργο λοιπόν είναι ότι στο παρελθόν συνήθιζε ο Μπέντο να αλλάζει πού και πού κατά τη διάρκεια των διπλών τους επιθετικούς. Αυτή τη φορά δεν το έπραξε. Άφησε τον Καρντόσο να βγάλει όλο το δίτερμα ως "βασικός". Την ίδια στιγμή άφηνε να εννοηθεί ότι ο Ιντέγιε πάει για… ΠΑΟΚ.

Ρόλο σε αυτή την απόφαση φαίνεται πώς έχουν παίξει τα πολλά παιχνίδια που έχει δώσει ο Νιγηριανός με Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα. Φάνηκε άλλωστε και στη Ν. Σμύρνη ότι ο Ιντέγιε δεν είχε τις αντοχές και τα τρεξίματα που μας είχε συνηθίσει. Και στις προπονήσεις που ακολούθησαν δεν έβγαζε μία εικόνα ενός ποδοσφαιριστή που έχει συνέλθει. Από την άλλη, θα πρέπει να αποκτήσει σιγά-σιγά αγωνιστικό ρυθμό και ο Καρντόσο.

Ενδεχομένως έχοντας στο μυαλό του ο Μπέντο και το πώς θα παραταχθεί η Αστάνα (με τριάδα στα στόπερ), προτιμάει να βάλει έναν φορ περιοχής για να "ταλαιπωρεί" τους κεντρικούς αμυντικούς των πρωταθλητών Καζακστάν παρά τον Ιντέγιε που περισσότερο κινείται εκτός περιοχής και όχι τόσο εντός. Κατά κύριο λόγο όμως έχει να κάνει με τις αντοχές του Νιγηριανού.

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις. Έτσι, το πιθανότερο σχήμα με βάση τις δοκιμές στην τελευταία προπόνηση είναι με Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσο, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Φορτούνη, Σεμπά, Ελιουνούσι και Καρντόσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Που είναι ο Ρομαό οέο;
"Μήνυμα" σε Μάριν, πάλι "πόρτα" στον Σιόβα
Ιταλικά και ρωσικά μάτια στο Ολυμπιακός - Αστάνα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK