Δεν παίζει με Γερμανία ο Νιχάτ
Άσχημα ήταν τα νέα για τον Φατίχ Τερίμ σχετικά με τον τραυματισμό του Νιχάτ Καβεχτσί. Ο αρχηγός της Εθνικής Τουρκίας υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο μηρό το Σάββατο (21/06), τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι είναι απίθανο να προλάβει τον ημιτελικό με την Γερμανία την προσεχή Τετάρτη.
Ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ αποχώρησε από το γήπεδο με σφίξιμο στο μηρό τέσσερα λεπτά πριν από την λήξη της δεύτερης παράτασης του αγώνα με την Κροατία και η απώλεια τουαποτελεί μεγάλο πλήγμα για την Εθνική Τουρκίας.
Να σημειώσουμε ότι ο Φατίχ Τερίμ δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Εμρέ Ασίκ, Τουντσάι Σανλί, Βολκάν Ντεμιρέλ και Αρντά Τουράν καθώς και του τραυματία Εμρέ Γκουνγκόρ. Από εκεί και πέρα μάχη με το χρόνο θα δώσουν οι Σερβέτ Σετίν, Τουμέρ Μετίν και Εμρέ Μπελόζογλου με τον δεύτερο να έχει ξεκινήσει προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς.