Δεν παίζει στην Ινδονησία για τα λεφτά ο Εσιέν!

Ο Μάικλ Εσιέν παραμένει κάτοικος Ινδονησίας, αφού ο μάνατζερ του αποκάλυψε πως έχει διετές συμβόλαιο με την Persib. Βέβαια, όπως τόνισε, ο Γκανέζος δεν παίζει για τα χρήματα, αλλά για τη... δόξα του συλλόγου.

Δεν παίζει στην Ινδονησία για τα λεφτά ο Εσιέν!
essien

Μετά το καταστροφικό πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό, ο Μάικλ Εσιέν βρήκε στέγη στην Ινδονησία και την Persib. Με τη νέα του ομάδα κατέγραψε 29 συμμετοχές και 5 γκολ, αποτελώντας το πιο ποιοτικό παίκτη των "μπλε πριγκίπων".

Στα 35 του χρόνια (τα έκλεισε στις αρχές Δεκεμβρίου) και αφού έκανε ένα... τουρ στις ΗΠΑ ως τηλεσχολιαστής για λογαριασμό της Τσέλσι, ο Εσίεν επιστρέφει στην ενεργό δράση συνεχίζοντας στην ίδια ομάδα!

Την είδηση ανακοίνωσε ο μάνατζερ του πρώην "πράσινου" μέσου, τονίζοντας μάλιστα πως ο παίκτης ανυπομονεί να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

"Σίγουρα θα επιστρέψει στην ομάδα. Έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμα και δεν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό. Σύντομα θα έρθει στην πόλη για να ενσωματωθεί με την ομάδα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Ο Εσιέν δεν παίζει για τα λεφτά. Αλλά γιατί η Persib είναι σπουδαίος σύλλογος και η Ινδονησία μία σπουδαία χώρα. Ο κόσμος είναι ένθερμος και οι παίκτες υψηλού επιπέδου".

Μας έπεισε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK