Δεν παίζουν οριστικά οι Μεϊρέλες, Ιβάνοβιτς και Ραμίρες
Η Τσέλσι είχε εναποθέσει τις ελπίδες της στο αίτημα του συνδικάτου των ποδοσφαιριστών για άφεση αμαρτιών, η UEFA όμως δεν άλλαξε άποψη.
Την απέλπιδα προσπάθεια να “σβήσει” τις ποινές των Ιβάνοβιτς, Ραμίρες και Μεϊρέλες έκανε η Τσέλσι στηρίζοντας την σχετική πρωτοβουλία του συνδικάτου των ποδοσφαιριστών όμως η UEFA ήταν ανένδοτη.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές της Τσέλσι αντίκρισαν κίτρινη κάρτα στο δεύτερο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα και έχασαν το δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Μονάχου με την Μπάγερν. Το αίτημα του συνδικάτου των ποδοσφαιριστών απορρίφθηκε από την UEFA η οποία υποστήριξε ότι οι κανόνες για τις τιμωρίες των παικτών δεν πρόκειται να αλλάξουν τα επόμενα τρία χρόνια.
Σημαντικό πρόβλημα τιμωρημένων παικτών αντιμετωπίζει και η Μπάγερν που δεν θα έχει τους Αλάμπα, Μπαντστούμπερ και Γκουστάβο στον τελικό που θα διεξαχθεί μέσα στο σπίτι της. Σίγουρα όμως οι απώλειες της Τσέλσι αφορούν πιο σημαντικούς παίκτες.