Δεν παραιτείται ο Μπράιαν Κερ

Μπορεί η εθνική Ιρλανδίας να έμεινε εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο, ο τεχνικός των «πράσινων», Μπράιαν Κερ, δεν δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη θέση του, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά τον αποκλεισμό.

Δεν παραιτείται ο Μπράιαν Κερ
Μπορεί η εθνική Ιρλανδίας να έμεινε εκτός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο, ο τεχνικός των « πράσινων», Μπράιαν Κερ, δεν δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη θέση του, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά τον αποκλεισμό.

« Το μέλλον μου δεν νομίζω ότι πρέπει να συζητηθεί σήμερα αλλά η ομοσπονδία ξέρει τις διαθέσεις μου. Συνεχώς όλοι με περιέγραφαν ως ένα τυχερό προπονητή αλλά δεν νομίζω ότι είχαμε ιδιαίτερη τύχη τους τελευταίους δυο μήνες. Κάνω αυτή τη δουλειά με πάθος και αφοσίωση και οι άνθρωποι που με ξέρουν καλά το καταλαβαίνουν », τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπράιαν Κερ.

Ο Ιρλανδός προπονητής εξέφρασε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό του ΕΙΡΕ από τα τελικά του θεσμού, ωστόσο, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την αποτυχία της ομάδας του μίλησε για τις διαφορές των ομάδων του ομίλου. « Είμαι απογοητευμένος επειδή αποκλειστήκαμε αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίρνεις πάντα αυτό που θες. Αν δει κανείς τα παιχνίδια μεταξύ των τεσσάρων πρώτων του ομίλου μας θα διαπιστώσει πως σε 12 παιχνίδια είχαμε 11 ισοπαλίες, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι διαφορές ήταν μικρές. Μια μαγική κίνηση του Ανρί στο μεταξύ μας παιχνίδι έδωσε τελικά στη Γαλλία το προβάδισμα για την πρόκριση », υπογράμμισε ο Κερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK