Δεν πιάστηκαν... κορόιδα με Εζίλ στην Ίντερ!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Ίντερ έφτασε μια ανάσα από την απόκτηση του Μεσούτ Εζίλ. Παρόλα αυτά κατόπιν παρέμβασης του Λουτσιάνο Σπαλέτι το deal δεν έγινε ποτέ, με τον Γερμανό πλεϊμέικερ πλέον να ψάχνει δίοδο προς το "Όλντ Τράφορντ".

Arsenal's Mesut Ozil passes the ball during the English Premier League soccer match between Arsenal and Hull City at the Emirates Stadium in London, Saturday, Feb. 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Ozil AP

Ο Μεσούτ Εζίλ διάγει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου που τον δεσμεύει με την Άρσεναλ και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από τους "κανονιέρηδες" με δικό του όνειρο να παίξει υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το "Calcio Mercato" αποκαλύπτει πως ο Εζίλ θα είχε φύγει νωρίτερα το καλοκαίρι από το Λονδίνο, αν δεν του χαλούσε το deal με την Ίντερ ο Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Σύμφωνα με το ιταλικό Μέσο, ο Γερμανός ζητούσε 8.000.000 ευρώ ετησίως για να παίξει στο "Μεάτσα", ενώ παράλληλα η Άρσεναλ ζήτησε αντί για χρήματα να πάρει τον Ζοάο Μάριο. Εκεί ήταν που ο Ιταλός τεχνικός έριξε άκυρο, καθώς θεωρεί και δικαιώνεται μέχρι στιγμής παίκτη "κλειδί" των "νερατζούρι" τον Πορτογάλο.

Όσον αφορά το μέλλον του διεθνούς επιτελικού στο "Emirates", δεν υπάρχει μέλλον...

Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη βάλει τους ανθρώπους να μιλούν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ελπίδα το καλοκαίρι να καταφέρει να ενωθεί ξανά με τον Μουρίνιο που μαζί έχουν κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ισπανίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK