Δεν πωλείται ο Μπεργκ

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει ότι ο Μάρκους Μπεργκ δεν πωλείται, βάζοντας άμεσα τέλος στα σενάρια με τον Σουηδό επιθετικό. Οι λόγοι της παραμονής του παίκτη και τα όχι του Νταμπίζα σε κρούσεις ομάδων.

Δεν πωλείται ο Μπεργκ

Οι "πράσινοι" δεν συζητούν σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο πώλησης του Μάρκους Μπεργκ. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ήδη δεχτεί κρούσεις από εκπροσώπους ομάδων αλλά έκλεισε άμεσα την κουβέντα, χωρίς καν να ακούσει την προσφορά τους για τον πρώτο σκόρερ του τριφυλλιού που έχει συμβόλαιο για ακόμη τρια χρόνια.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης τόσο στο Αμβούργο όσο και στον ίδιο τον 27χρονο ποδοσφαιριστή που φτάνει συνολικά το 45% και επομένως δεν συμφέρει ούτε οικονομικά η πώληση του Μπεργκ.

Παράλληλα από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού τονίζουν ότι "δεν είμαστε απελπισμένοι, ούτε ψάχνουμε πάση θυσία να πουλήσουμε για να βρούμε πόρους καθώς έχουμε μπει πλέον ξεκάθαρα σε υγιή δρόμο".

Τέλος ούτε από την πλευρά του Μπεργκ δεν έχει φανεί η παραμικρή διάθεση για να φύγει από το τριφύλλι, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του περνούν υπέροχα στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK