Μπορείς να βρεις τους αρχισκόρερ των ομάδων της Super League;

Ένα τεστ για πολύ δύσκολους λύτες. Ένα τεστ που δοκιμάζει τις γνώσεις και τη μνήμη όλων όσων το δοκιμάσουν.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει πετύχει 27 γκολ του με τον Αστέρα Τρίπολης στη Super League
Ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει πετύχει 27 γκολ του με τον Αστέρα Τρίπολης στη Super League EUROKINISSI

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου οι 1518 θεατές στο Αστέρας-Λαμία έγιναν μάρτυρες, πέραν του χορταστικού 4-1, ενός ιστορικού γεγονότος. Η εύστοχη κεφαλιά για το 2-1, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μετέτρεψε τον Χερόνιμο Μπαράλες στον all time σκόρερ των Αρκάδων στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν και δεν πανηγύρισε, σεβόμενος την περυσινή θητεία του στην ομάδα της Φθιώτιδας, ο 32χρονος Αργεντινός είχε αφήσει το αποτύπωμά του στην ιστορία.

Αποχωρώντας το καλοκαίρι του 2015 για τη Σίβασπορ (και παίξει ακολούθως σε Ουρακάν, Τζοχόρ, Χιμνάσια), ο Μπαράλες είχε φυλάξει σε τραπεζικό λογαριασμό τα 25 γκολ σε μια διετία (8 και 17 αντίστοιχα) και άμα τη επιστροφή στην Τρίπολη έκανε χρήση των... τόκων που προβλέπονταν. Με άλλα 2 τέρματα στο τρέχον πρωτάθλημα (το πρώτο στο 2-3 από την ΑΕΚ) έφτασε τα 27 στο σύνολο, καταρρίπτοντας την -κατά ένα λιγότερο- επίδοση που μοιράζονταν πριν από την έναρξη της σεζόν ο Κροάτης Ντάνιελ Τσέζαρεκ (2007-2010) και ο Μιχάλης Μανιάς (Γενάρης 2016-Ιούνιος 2019). Και fast και furious ο 'Βιν Ντίζελ' του ελληνικού ποδοσφαίρου, πετυχαίνοντας το ρεκόρ σε μικρότερο διάστημα από τους άλλους δύο.

Ο Αστέρας είναι μια ομάδα 12ετίας στην ελίτ της χώρας με λιγότερα από 400 παιχνίδια, μέχρι τώρα. Λογικό είναι ο κορυφαίος γκολτζής της να είναι ένας ποδοσφαιριστής με περιορισμένες επιδόσεις, διότι ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχος σ' αυτήν την περίπτωση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές με γιγαντιαίες επιδόσεις στο πέρασμα των ετών. Γνωρίζοντας τη μία από τις 14 σωστές απαντήσεις, θα καταφέρεις να θυμηθείς/μαντέψεις/βρεις στον απαιτούμενο χρόνο πάντα (προσφέρουμε 8 λεπτά) τις άλλες που αφορούν τον πρώτο σκόρερ καθεμιάς από τις υπόλοιπες ομάδες που μετέχουν στο τρέχον πρωτάθλημα; Προσοχή-προσοχή! Οι επιδόσεις τους αφορούν την Α' Εθνική/Super League/Super League 1 και όχι το σύνολό των αγώνων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK