Δεν ψήφισε Ρονάλντο, Μέσι ή Νόιερ ο Τοροσίδης

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε τη "Χρυσή Μπάλα" και το 2014, ωστόσο δεν ήταν η επιλογή του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς. Δείτε ποιον επέλεξε ο άσος της Ρόμα, καθώς και ο πρώην προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Κλαούντιο Ρανιέρι.

Δεν ψήφισε Ρονάλντο, Μέσι ή Νόιερ ο Τοροσίδης

Αμέσως μετά την απονομή του βραβείου της "Χρυσής Μπάλας" στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2014 με ποσοστό 37,66 %, έγιναν γνωστά τα αναλυτικά αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Σύμφωνα με αυτά, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Βασίλης Τοροσίδης, προτίμησε τον Άριεν Ρόμπεν έναντι των αρχικών υποψηφίων, ψηφίζοντας δεύτερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τρίτο τον Φίλιπ Λαμ.

Ο πρώην προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Κλαούντιο Ρανιέρι, έδωσε την ψήφο του κατά σειρά στους Μάνουελ Νόιερ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Άριεν Ρόμπεν.

Ο μοναδικός από τους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου που είχε δικαίωμα ψήφου, ο Μάνος Σταραμόπουλος ψήφισε κατά σειρά τους Μάνουελ Νόιερ, Άριεν Ρόμπεν και Κριστιάνο Ρονάλντο. Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς από τους τρεις δεν προτίμησε τον Λιονέλ Μέσι.

Διαβάστε ακόμη:

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK