Δεν ρισκάρει με Σιμόες ο Χιμένεθ

Χωρίς τον Αντρέ Σιμόες θα παίξει η ΑΕΚ τη Λαμία στο γήπεδο του Περιστερίου. Εκτός αποστολής και ο Παναγιώτης Κονέ από τον Μανόλο Χιμένεθ που θέλει να προστατέψει τον Έλληνα μέσο μέχρι να είναι 100% έτοιμος να αγωνιστεί.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
simoes aek csska EUROKINISSI SPORTS

"Πονοκέφαλος" για τον Μανόλο Χιμένεθ που δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το κυριακάτικο (17/9) ματς με την Λαμία στο Περιστέρι τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος γύρισε "λαβωμένος" από την Ριέκα με ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο, γεγονός που ανάγκασε τον Ισπανό τεχνικό να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα και ο Παναγιώτης Κονέ αποφασίστηκε να μην συμπεριληφθεί καθώς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να καταφέρει να πιάσει τους ρυθμούς των υπολοίπων που έκαναν κανονικά προετοιμασία το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον Γαλανόπουλο η επιστροφή στην καθημερινότητα αναμένεται από Δευτέρα...

Προβλήματα μετά το μεγάλο "διπλό" στην Κροατία είχαν και οι Λιβάγια, Τσόσιτς αλλά τα ξεπέρασαν σύντομα και βρίσκονται κανονικά στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος Λόπες, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK