Δεν συμπληρώνει ενδεκάδα η ΑΕΛ

Εμφανή σημάδια διάλυσης παρουσιάζει η ΑΕΛ, καθώς τίθεται εν αμφιβόλω η συμπλήρωση 11άδας και κατά συνέπεια 18άδας για τον εντός έδρας αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας το προσεχές Σάββατο (3/1), εξαιτίας των πολλών αποχωρήσεων.

Δεν συμπληρώνει ενδεκάδα η ΑΕΛ
INTIME SPORTS

H Θεσσαλική ομάδα έχει λύσει ήδη τα συμβόλαια 11 ποδοσφαιριστών (Καρακούτσης, Εσπίν, Κάστελς, Ντερνίς, Χοακίν, Τσιλιγκίρης, Τζούνιορ, Μάινθ Εμίλιο, Βερντού, Αναστασάκος, Δεινόπαπας), ενώ ακόμη 8 βρίσκονται για διαφορετικούς λόγους με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας (Κουρτεσιώτης, Κοντοδήμος, Τσεμπερίδης, Μελισσάς, Σουάνης, Στεφανίδης, Αθανασόπουλος, Περίκο). Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, είναι η ομάδα να έχει ετοιμοπόλεμους μόλις 11 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους είναι και δύο τερματοφύλακες.

Αυτό σημαίνει πως για να συμπληρωθεί η αποστολή για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα πρέπει είτε να αποκτηθούν άμεσα ποδοσφαιριστές, είτε να χρησιμοποιηθούν νεαροί από την Κ20 του συλλόγου. Πάντως, το επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον ιστορικό σύλλογο, καθώς αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, είτε θετικές είτε αρνητικές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK