Δεν... συναντήθηκαν ούτε στο αεροδρόμιο ΠΑΟΚ - Βιεϊρίνια

Την ίδια ώρα που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει φόρμουλα για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο παίκτης βρέθηκε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" μαζί με την αποστολή του δικέφαλου! Παρόλα αυτά δεν υπήρξε... συνάντηση.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ (MOTION TEAM)
paok aerodromio anaxorisi MOTIONTEAM

Η άδεια του Πορτογάλου ακραίου ολοκληρώθηκε, με την Βόλφσμπουργκ να ξεκινά την προετοιμασίας της με στόχο να αφήσει πίσω της μιας παρ’ ολίγον καταστροφική σεζόν που λίγο έλειψε να την οδηγήσει στην δεύτερη κατηγορία, οκτώ χρόνια μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Μπουντεσλίγκα.

Τις τρεις εβδομάδες παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, ο Βιεϊρίνια δεν άκουσε από που περίμενε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Τούμπα να έχει μικρύνει.

Η Γερμανική ομάδα έχει θέσει ως τιμή πώλησης του Βιεϊρίνια τα 2,2 εκ. Ευρώ, με τον Πορτογάλο να έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, με τις απολαβές του να είναι στα 2,2 εκ. Ευρώ.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν γνωστοποιήσει στον Βιεϊρίνια τόσο το ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν στην Γερμανική ομάδα όσο και το ποσό που του δίνουν για ετήσιο συμβόλαιο, έχοντας ουσιαστικά ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως “αυτά δίνουμε και δεν αλλάζουμε“. Το προσεχές διάστημα, ο Βιεϊρίνια θα περιμένει να δει αν οι απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ πέσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK