ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν ταξίδεψε στο Καζάν ο Σνάιντερ

Ο Γουέσλι Σνάιντερ είχε 10% πιθανότητες να προλάβει τον αγώνα με τη Ρούμπιν Καζάν, όπως είχε κάνει γνωστό ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ολλανδός δεν έκανε τελικά την υπέρβαση και έμεινε εκτός αποστολής από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Δεν ταξίδεψε στο Καζάν ο Σνάιντερ

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γοφό, με αποτέλεσμα να χάσει τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Σαμπντόρια. Ο προπονητής των “νερατζούρι” τον περίμενε ως το τέλος, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο τονενημέρωσε ότι δεν μπορεί να τον υπολογίζει.

Στο Μιλάνο θα μείνουν επίσης ο Σουάζο και ο επίσης τραυματίας Μότα. Τη θέση του Σνάιντερ στο κέντρο είναι σχεδόν σίγουρο πως θα την πάρει ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, που επίσης…έκανε ρεπό στην ήττα των πρωταθλητών στο “Μαράσι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK