Δεν τελείωσε το μαρτύριο για τον Φόγκελ

Ο Γιόχαν Φόγκελ έζησε τις εφιαλτικές στιγμές της πρόκρισης των Ελβετών επί των Τούρκων με τον χειρότερο τρόπο, στην φυσούνα του "Σουκρού Σαράτσογλου". Ωστόσο, ο αμυντικός της Μίλαν γνωρίζει ότι το μαρτύριο του δεν έλαβε τέλος, αφού οι "ροσονέρι" θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο.

Δεν τελείωσε το μαρτύριο για τον Φόγκελ
Ο Γιόχαν Φόγκελ έζησε τις εφιαλτικές στιγμές της πρόκρισης των Ελβετών επί των Τούρκων με τον χειρότερο τρόπο, στην φυσούνα του "Σουκρού Σαράτσογλου". Ωστόσο, ο αμυντικός μέσοςτης Μίλαν γνωρίζει ότι το μαρτύριο του δεν έλαβε τέλος, αφού οι "ροσονέρι" θα αντιμετωπίσουν την Φενέρμπαχτσε στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο.

"Δεν έχω φοβηθεί άλλη φορά τόσο πολύ. Πραγματικά δεν θέλω να ξαναζήσω μία τέτοια εμπειρία, αφού γιόρτασα μία πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλου τρέχοντας να σωθώ από τα ιπτάμενα αντικείμενα", δήλωσε ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας.

Τα επεισόδια που ακολούθησαν την λήξη της αναμέτρησης έκαναν τον γύρο του κόσμου, με τον Φόγκελ να προσπαθεί να προστατεύσει τους συμπαίκτες του αναγκαζόμενος να έρθει στα χέρια με τον Αλπάι. Λίγο πιο πριν είχε περάσει την φυσούνα και ο Βόλαν Μπεράμι που έκανε λόγο για εξαιρετική ατμόσφαιρα πριν τον αγώνα, αλλά στιγμές τρομοκρατίας με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο επιθετικός της Λάτσιο αρνήθηκε τις δηλώσεις των Τούρκων που αναφέρουν ότι προκλήθηκαν από αυτόν και τους συμπαίκτες του, ενώ ανέφερε ότι στο τούνελ δέχθηκαν χτυπήματα από αντιπάλους μέχρι και ανθρώπους του γηπέδου, που τους γρονθοκοπούσαν αλύπητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK