Δεν θα φύγει αναίμακτα ο Κουτρουμπής: πόσα ζητάει...

Ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν σκοπεύει να χαρίσει ούτε σεντ από το συμβόλαιο που εξακολουθεί να τον δεσμεύει με τον Παναθηναϊκό.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ(Α) ΚΑΣΤΙΓΕΧΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ(Α) ΚΑΣΤΙΓΕΧΟΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όχι μόνο δεν θα βγάλει χρήματα από την επικείμενη αποχώρηση του Γιώργου Κουτρουμπή, αλλά θα χρεωθεί κιόλας ο Παναθηναϊκός.

Ο διεθνής στόπερ, κατ' εντολήν Μαρίνου Ουζουνίδη, τέθηκε εκτός ομάδας, αφού δεν υπολογιζόταν για το υπόλοιπο της σεζόν, με την προοπτική να λύσει το συμβόλαιό του πριν ή μέσα στον Γενάρη.

Η πρόταση των των "πρασίνων" ήταν συγκεκριμένη: εξόφληση των δεδουλευμένων (120 χιλιάρικα) και συναινετικό διαζύγιο προκειμένου όλα να κυλήσουν χωρίς προστριβές. Από το "τριφύλλι" διέρρεαν πως η πρώτη κουβέντα έγινε σε φιλικό κλίμα. Άλλο όμως αυτό κι άλλο συμφωνία. Διότι από την απόφαση του Γιώργου Κουτρουμπή να διεκδικήσει όλο το ποσό του συμβολαίου του για την τρέχουσα σεζόν, ήτοι +300.000 ευρώ, μέχρι το φιλικό χωρισμό η απόσταση είναι πολύ μεγάλη.

Απόσταση που θα χρειαστεί... ρευστό για να γεφυρωθεί, προκαλώντας ακόμη ένα πρόβλημα στον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK