Δεν θα ξεκινήσει ο Μπεργκ

Γιατί ο Στραματσόνι δεν θα συμπεριλάβει στο βασικό σχήμα του αγώνα της Πέμπτης (24/11) με τον Αγιαξ τον Σουηδό «κανονιέρη» και ποια είναι η μοναδική εκκρεμότητα για την ενδεκάδα

Δεν θα ξεκινήσει ο Μπεργκ
berg ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Amsterdam ArenA» του Αγιαξ είναι σε εξέλιξη, με τον Αντρέα Στραματσόνι να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του ως προς την ενδεκάδα του αγώνα της Πέμπτης (24/11). Αυτό ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του για το βασικό σχήμα που θα ρίξει στη… μάχη με τον «Αίαντα», συνυπολογίζοντας το επίπεδο ετοιμότητας του κάθε ποδοσφαιριστή που ταξίδεψε στην Ολλανδία.

Αυτό που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, είναι πως δεν θα ξεκινήσει βασικός ο Μάρκους Μπεργκ. Μολονότι μιλάμε για το κορυφαίο επιθετικό «όπλο» του Παναθηναϊκού, ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως ακόμη δεν είναι στο 100% από πλευράς δυνάμεων και αγωνιστικής ετοιμότητας, μετά τη θλάση στον αριστερό δικέφαλο που τον ταλαιπώρησε απ’ τις 3 Νοεμβρίου (στην προθέρμανση του αγώνα με τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο). Ο Μπεργκ θα χρησιμοποιηθεί (μάξιμουμ) για 25-30 λεπτά, αφού υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της υποτροπής (που μπορεί να τον κρατήσει εκτός για μεγαλύτερο διάστημα) κι ο «Στράμα» δεν θέλει να το… ρισκάρει.

Με βάση τις πληροφορίες, αλλά και τις δοκιμές που έκανε ο Ιταλός τεχνικός, προβάδισμα για να ξεκινήσουν στο «πράσινο» 3-5-1-1 έχουν οι: Στιλ, Μολέδο, Κουτρουμπής, Σαμπά (τριάδα στόπερ), Κουλιμπαλί, Χουλτ (ακραίοι φουλ μπακ), Ζέκα, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες (άξονα) και ο Λουντ σε ελεύθερο ρόλο πίσω απ’ τον Ιμπάρμπο. Θέση στην ενδεκάδα, διεκδικεί και ο Λεντέσμα, ωστόσο ο «Στράμα» δεν θέλει να πιέσει τον Αργεντινό που επίσης προέρχεται από θλάση στο δικέφαλο, σ’ ένα ματς που θα χρειαστούν πολλά τρεξίματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK