ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν θέλει λεφτά πεταμένα στον κουβά

Ποιοι είναι οι λόγοι που ο Σαββίδης βάζει ξεκάθαρους κανόνες στο μεταγραφικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ εν όψει Γενάρη.

Δεν θέλει λεφτά πεταμένα στον κουβά

Όταν η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ολοκληρώθηκε, ο Ιβάν Σαββίδης, κάνοντας την αποτίμηση των κινήσεων του ΠΑΟΚ σε συζητήσεις με τους συνεργάτες του, είχε τονίσει ότι τα χρήματα που διέθεσε θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με καλύτερο τρόπο.

Το συμπέρασμα εκείνων των ημερών φαίνεται πώς επηρεάζει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ στους κανόνες που ορίζει για τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Με δεδομένο πώς ο Ολυμπιακός, και βαθμολογικά και ως εικόνα ομάδας, έχει σαφές προβάδισμα για τον τίτλο και, επιπλέον, πώς δεν δείχνει να υπάρχει αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τη δεύτερη θέση, ο Σαββίδης ζητά από τους συνεργάτες του να κάνουν κινήσεις ενίσχυσης με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Καταρχήν, να βρεθούν παίκτες που πραγματικά αξίζουν να αποκτηθούν και να πάρουν θέση στην ενδεκάδα και κατά δεύτερο τα χρήματα που θα δοθούν θα αντιπροσωπεύουν την αξία τους και δεν θα αποτελούν απόρροια μίας βιαστικής κίνησης που θα μπορούσε να γίνει το καλοκαίρι χωρίς κόστος (όταν μιλάμε για ελεύθερους παίκτες).

Με βάση αυτή τη λογική, Βρύζας και Τσιστιακόφ προσπαθούν να συμπληρώσουν τη λίστα που θα τεθεί υπόψη του Στέφενς για να κάνει την τελική επιλογή του. Σ’ αυτή τη διαδικασία εντοπισμού αξιόλογων στόχων, μάλιστα, είναι πιθανόν να μπει σύντομα και ο ατζέντης γιος του Ολλανδού τεχνικού, Μάικλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ