Δεν την... γλίτωσε ο Παβιό

Βάσει του εσωτερικού κανονισμού τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ ο Ολιβιέ Παβιό για την... έκρηξή του κατά του Γιάννη Μάτζουράνη στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ατρόμητο.

Δεν την... γλίτωσε ο Παβιό
Η αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξε ο Ολιβιέ Παβιό εναντίον του προπονητή του, Γιάννη Ματζουράκη, στις αρχές της επανάληψης του αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο, δεν έμεινε ατιμώρητη από τη διοίκηση της Ξάνθης. Αν και ο Γάλλος αμυντικός μετά το τέλος του αγώνα πήγε προσωπικά και ζήτησε συγγνώμη από τον "Ρουμάνο" θέλοντας να... ελαφρύνει τη θέση του, ο Χρήστος Πανόπουλος επιθυμεί στην ομάδα -πρωτίστως- να διατηρηθεί ισορροπία.

Γι' αυτό και βάσει του εσωτερικού κανονισμού, ο Παβιό θα πληρώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ, ενώ θα κληθεί και σε απολογία εξηγώντας τις αιτίες που προκάλεσαν την αντίδρασή του. Ίσως πάντως το ταξίδι του Γάλλου στην πατρίδα του προκειμένου να φέρει την οικογένειά του στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση να του... βγει σε καλό, αφού θα για μερικές ημέρες θα αλλάξει παραστάσεις. Ειδική άδεια για να ταξιδέψει στη Βραζιλία ούτως ώστε να τακτοποιήσει προσωπικές υποθέσεις πήρε και ο Βραζιλιάνος Εμερσον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK