Δεν την... ξανάπαθε από την Λέστερ η Λίβερπουλ!

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της στο League Cup η Λίβερπουλ επέστρεψε στο ίδιο γήπεδο και πήρε ρεβάνς από την Λέστερ, επικρατώντας 3-2 με ήρωα τον Μινιολέ (VIDEO)!

Δεν την... ξανάπαθε από την Λέστερ η Λίβερπουλ!
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ ΤWITTER

Μεσοβδόμαδα η Λέστερ νίκησε "καθαρά" με 2-0 την Λίβερπουλ και την πέταξε εκτός της συνέχειας του League Cup, όμως στο δεύτερο ραντεβού των δύο ομάδων στο "King Power Stadium" η μπίλια κάθισε στο... κόκκινο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε φουριόζα στο ματς και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με κεφαλιά του Σαλάχ (15') και εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κοουτίνιο (23'), για να ακολουθήσει στη συνέχεια ένα ματς-θρίλερ!

Δεν την... ξανάπαθε από την Λέστερ η Λίβερπουλ!
ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ ΤWITTER

Στο φινάλε των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους οι "αλεπούδες" μείωσαν σε 2-1 με τον Οκαζάκι, ο Χέντερσον έγραψε το 3-1 στο 68', ο Βάρντι μείωσε σε 3-2 στο 69', για να γίνει όμως στη συνέχεια ο μοιραίος για την ομάδα του.

Και αυτό γιατί κέρδισε πέναλτι από τον Μινιολέ αλλά προσπάθησε να τον "σκοτώσει" με πολύ δυνατό σουτ από την άσπρη βούλα, με τον Βέλγο γκολκίπερ να αποκρούει με μπουνιές (5η απόκρουσή του στα οκτώ τελευταία πέναλτι που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει) και να κρατάει τους τρεις πόντους για τους "κόκκινους" που τους έφεραν στο -5 από την κορυφή.

Photo Credits: Επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK