Δεν το έχει ξανακάνει ο Μπέντο!

Μία δοκιμή με τον Σεμπά στη θέση του Φορτούνη, με τον Βραζιλιάνο να παίζει είτε δίπλα στον Ανσαριφάρντ είτε πίσω από τον Ιρανό είναι κάτι που αναμένεται να το δούμε για πρώτη φορά στο Περιστέρι, σε ένα ματς που “παίζεται” η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ansarifard EUROKINISSI SPORTS

Εχει ματς απόψε για τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι στο οποίο διεκδικεί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου μέσα στο Περιστέρι και κόντρα στον Ατρόμητο που με τον Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία (το 0-0 στο Φάληρο) στο ενεργητικό του.

Στο Περιστέρι ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά στο Ρέντη, ο Πάουλο Μπέντο ναι μεν στοχεύει στην πρόκριση, αν και ορισμένες κινήσεις του σαν να δείχνουν ότι ρίχνει περισσότερο βάρος στην Τούμπα και στον αγώνα με την Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Στα διάφορα που έκανε στην τελευταία προπόνηση ο Μπέντο, δεν αποκλείεται να δούμε τον Φορτούνη στον πάγκο και τον Σεμπά σε ρόλο “δεκαριού” ή κάτι σαν κρυφό κυνηγό δίπλα στον Ανσαριφάρντ!

Σίγουρα ως επιλογή έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Απλώς, αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι αν ο Μπέντο αποφασίσει να βάλει τον Σεμπά στον συγκεκριμένο ρόλο, είναι κάτι που δεν το έχει ξανακάνει φέτος με τον Βραζιλιάνο από το ξεκίνημα του αγώνα. Εννιά στις δέκα φορές ξεκινούσε στα άκρα και άλλη μία έπαιξε ως μοναδικός προωθημένος στην επίθεση.

Τον Σεμπά σε ρόλο “Φορτούνη” θα τον δούμε για πρώτη φορά φέτος, αν και εφόσον – επαναλαμβάνουμε – καταλήξει σε αυτή την επιλογή ο Πορτογάλος τεχνικός. Γενικώς υπάρχουν αρκετά ανοικτά “παραθυράκια” για την ενδεκάδα.

Ο Μπέντο έδωσε μία εντύπωση στην τελευταία προπόνηση ότι ακόμα δεν έχει καταλήξει. Κάποιες δοκιμές τις έκανε και για παράδειγμα η αμυντική τετράδα με Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ντε Λα Μπέγια θα πρέπει να θεωρείται κλειδωμένη, όπως και ο Λεάλι στα γκολπόστ. Ο Ρομαό θα “μονομαχήσει” με τον Ρέτσο για μία θέση στα χαφ και δίπλα στον Ανδρούτσο.

Ο Ελιουνούσι που έχει παρουσιάσει εμφανή σημάδια κοπωσης αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού στο ένα “φτερό”. Αν ο Σεμπά παίξει πίσω από τον Ανσαριφάρντ, τότε ο Μανθάτης θα περάσει στην άλλη πλευρά της επίθεσης.

Μην είστε όμως σίγουροι ότι θα πάει με αυτούς ο Μπέντο. Ούτε ότι θα ξεκινήσει τον Σεμπά σε ρόλο “δεκαριού”. Απλώς, άναψε φωτιές μια δοκιμή που έκανε ο Πορτογάλος κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης στο Ρέντη και έδωσε μία εντύπωση ότι “παίζει” σοβαρά αυτό το σενάριο. Να μην ξεκινήσει ο Φορτούνης και να παραχωρήσει τη θέση του στον Σεμπά.

Ένας Σεμπά που Μάρτη μήνα σκέφτεται ο προπονητής του να του δώσει έναν άλλον ρόλο σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός διεκδικεί μία πρόκριση σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά οι “ερυθρόλευκοι” ζορίζονται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK