Δεν το βάζει κάτω η Ρεάλ για Κακά
Αν και έχει εισπράξει αρκετές αρνητικές απαντήσεις, αν και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν δείχνει διατεθειμένος να υποκύψει, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα αναφορικά με την υπόθεση Κακά.
“Οι άνθρωποι της Ρεάλ επιμένουν. Είμαι σίγουρος ότι ο Κακά αν δεν έρθει φέτος στη Μαδρίτη, του χρόνου θα παίζει σε εμάς. Σίγουρα είναι μια δύσκολη υπόθεση με σκληρές διαπραγματεύσεις”, δήλωσε ο Μπερντ Σούστερ αναζωπυρώνοντας το φλέγον θέμα του καλοκαιριού. Μάλιστα, σύμφωνα με ΜΜΕ από Ιταλία και Ισπανία μεριά, οι “μερένχες” είναι έτοιμοι να προσφέρουν περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ(!) για να αποσπάσουν το πολυπόθυτο “ναι” από τους “ροσονέρι”.
Μέχρι στιγμής, ο Μπερλουσκόνι κλείνει τα αυτιά του στις σειρήνες της Ρεάλ, ενώ συνεχίζει τον πόλεμο νεύρων με πρόσφατο παράδειγμα την αγωγή που κατέθεσε κατά της εφημερίδας “Marca” για το πρωτοσέλιδο που είχε με τον Κακά να φοράει (με το απαραίτητο φωτομοντάζ) τη φανέλα της Ρεάλ. Από’κει και πέρα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον τα ρεπορτάζ των δύο χωρών και τα διάφορα σενάρια σχετικά με την περίφημη πλέον υπόθεση. Η Ρεάλ φέρεται να δίνει στους Ιταλούς τους Μπαπτίστα, Κασάνο και λεφτά για να πάρει τον Κακά, ενώ στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Φάμπιο Καναβάρο.
Και όσοι αναρωτιούνται αν οι Μαδριλένοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τόσα λεφτά για να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο άσο, σας υπενθυμίζουμε τα παραδείγματα με Ζιντάν και Φίγκο. Για τον πρώτο έδωσε 76 εκατομμύρια ευρώ για να τον αγοράσει από τη Γιουβέντους και για τον δεύτερο 60 για να τον πάρει από την Μπαρτσελόνα.