Δεν βάζει υποψηφιότητα ο Γκαγκάτσης

Η απόφαση του Βασίλη Γκαγκάτση να μην θέσει, τελικά, υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ για την ανάδειξη νέου προέδρου είναι σχεδόν οριστική.

Δεν βάζει υποψηφιότητα ο Γκαγκάτσης
ΙΝΤΙΜΕ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ελληνας δικηγόρος, επί των ημερών του οποίου στην προεδρία της ομοσπονδίας, η Εθνική ομάδα έφτασε στο θρίαμβο του Euro του 2004 στην Πορτογαλία, διαπίστωσε ότι το έδαφος δεν είναι πρόσφορο για πιθανή επανεκλογή του όσο και αν ήθελε το αντίθετο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γκαγκάτσης προσπαθούσε, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, να μετρήσει τα κουκιά της υποψηφιότητάς του. Το αποτέλεσμα όμως της καταμέτρησης δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε ο πρώην πρόεδρος και έτσι, λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, αποφάσισε να κάνει πίσω.

Προσώρας, μοναδικός υποψήφιος παραμένει ο Γιώργος Γκιρτζίκης ο οποίος φρόντισε να γνωστοποιήσει αρκετά νωρίς την υποψηφιότητά του. Η λογική όμως λέει ότι δύσκολα θα παραμείνει μόνος σ' αυτήν την κούρσα διαδοχής του Γιώργου Σαρρή στη θέση του προέδρου της πιο ισχυρής αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK