Δεν βάζει υποψηφιότητα ο Γκαγκάτσης

Η απόφαση του Βασίλη Γκαγκάτση να μην θέσει, τελικά, υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές της ΕΠΟ για την ανάδειξη νέου προέδρου είναι σχεδόν οριστική.

Δεν βάζει υποψηφιότητα ο Γκαγκάτσης
ΙΝΤΙΜΕ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ελληνας δικηγόρος, επί των ημερών του οποίου στην προεδρία της ομοσπονδίας, η Εθνική ομάδα έφτασε στο θρίαμβο του Euro του 2004 στην Πορτογαλία, διαπίστωσε ότι το έδαφος δεν είναι πρόσφορο για πιθανή επανεκλογή του όσο και αν ήθελε το αντίθετο.

Η αλήθεια είναι ότι ο Γκαγκάτσης προσπαθούσε, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, να μετρήσει τα κουκιά της υποψηφιότητάς του. Το αποτέλεσμα όμως της καταμέτρησης δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε ο πρώην πρόεδρος και έτσι, λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων, αποφάσισε να κάνει πίσω.

Προσώρας, μοναδικός υποψήφιος παραμένει ο Γιώργος Γκιρτζίκης ο οποίος φρόντισε να γνωστοποιήσει αρκετά νωρίς την υποψηφιότητά του. Η λογική όμως λέει ότι δύσκολα θα παραμείνει μόνος σ' αυτήν την κούρσα διαδοχής του Γιώργου Σαρρή στη θέση του προέδρου της πιο ισχυρής αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK