Δεν βγαίνει στην αγορά ο Ατρόμητος παρά την απώλεια με Μανούσο

Ο Γιώργος Μανούσος θα περάσει τελικά το κατώφλι του χειρουργείου για να απαλλαγεί από το πρόβλημα στο χιαστό (που αποκόμισε χτυπώντας στο δοκάρι σε προπόνηση τον Νοέμβριο) κάτι που πάντως δεν θα φέρει εκ νέου προσθήκη στο ρόστερ του Ατρομήτου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΜΑΝΟΥΣΟΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE)(ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΜΑΝΟΥΣΟΣ EUROKINISSI

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά την σημαντική απώλεια του Ελληνα φορ (που θα χάσει όλο το υπόλοιπο σεζόν) αλλά και το γεγονός ότι παραχωρήθηκε ο Μιχάλης Μπαστακός οι Περιστεριώτες δεν θα κινηθούν για φορ στην αγορά των ελεύθερων. Τουλάχιστον αυτή η είναι πρόθεση.

Εδώ που τα λέμε δεν τα σκέφτονται και άσχημα στο Περιστέρι. Η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση της 4ης θέσης και στα 10 ματς που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος μπορεί να στηριχθεί στους Ντάουντα, Ντιγκινί και Ουάρντα για το σκοράρισμα.

Από αυτούς τους τρεις, καθαρός φορ είναι μόνο ο πρώτος, ωστόσο και οι άλλοι δύο έχουν αποδείξει ότι έχουν πολύ καλές σχέσεις με το γκολ (διαχρονικά στη μέχρι στιγμής καριέρα τους στο ελληνικό πρωτάθλημα). Οι τρεις τους εφέτος έχουν πετύχει τα 17 από τα 27 γκολ της ομάδας στη Superleague.

Tέλος, θα πρέπει να τονιστεί ότι στο ρόστερ υπάρχει πλέον και ο Κωτσόπουλος ο οποίος καλύπτει κυρίως τη θέση του φορ. Ο 20χρονος μπορεί να είναι ακόμη "άγουρος" για το επίπεδο της Superleague, όμως πλέον του ανοίγεται ο δρόμος να πάρει τις ευκαιρίες του σε κάποια ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK