Δεν βρίσκει ησυχία η ΑΕΚ

Ο θυμόσοφος λαός λέει πως η μουσική εξημερώνει τα πλήθη, αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει στην ΑΕΚ. Την Τρίτη, Νικολαΐδης και Χατζηχρήστος ήρθαν σε τηλεφωνική επαφή και 48 ώρες αργότερα η Original αντέδρασε για το νέο τραγούδι της ομάδας ζητώντας την κατάκτηση του τίτλου

Δεν βρίσκει ησυχία η ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης
Ο ηγέτης της "Original", Δημήτρης Χατζηχρήστος και ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαΐδης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία το βράδυ της Τρίτης, στην πρώτη τους επαφή μετά τα γνωστά συμβάντα. Κατά την συνομιλία τους, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος δεσμεύτηκε να μην υπάρξει νοσηρό κλίμα στους κόλπους της ομάδας.

<_>Μάλιστα, με δηλώσεις του στο "Sportime Radio", τόνισε: " Η επαφή με τον Ντέμη έγινε προκειμένου να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία με τα δύο παιδιά. Του επιβεβαίωσα την ανακοίνωση που βγάλαμε, η οποία είναι αληθέστατη, και πήρα να του πω να μην ανησυχεί και ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να μην υπάρχει νοσηρό κλίμα και να μην επηρεάζει την ομάδα στους αγώνες. Ό,τι άλλο έχει ειπωθεί δεν έχει σχέση με το διάλογο και είναι για δημιουργία εντυπώσεων και κλίματος. Είναι στη φαντασία των δημοσιογράφων και ενδεχομένως αυτών που τους τα μετέφερε".


Σοάρες: "Θα είμαστε καλύτεροι"

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Αλεσάντρε Σοάρες εν όψει του αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο επιθετικός της "Ενωσης" αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής, αλλά και στην νέα σεζόν γενικότερα.

"Εύκολα ή δύσκολα θα πρέπει να κερδίσουμε. Εχουμε δουλέψει πολύ και σίγουρα θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο από αυτό με τον Ατρομητο. Δεν μπορώ να πω τι λάθη θα πρέπει να διορθώσουμε, αλλά σίγουρα θα πρέπει να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες", τόνισε για το ερχόμενο παιχνίδι.

Αναφερόμενος στο πρόσωπό του και το γεγονός ότι έχει χάσει τη θέση του από τη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ, ο Σοάρες δεν εμφανίστηκε απογοητευμένος, αφού υπογράμμισε: "Αυτό μου δίνει κίνητρο να προσπαθήσω περισσότερο ώστε να ξανακερδίσω τη θέση μου".

Για τους στόχους της φετινής ΑΕΚ, ο επιθετικός των "κιτρινόμαυρων", δήλωσε:: "Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος. Θέλουμε να τα πάμε καλύτερα από πέρυσι. Σίγουρα, μετά από κάθε χρονιά θέλεις να κάνεις ένα βήμα μεγαλύτερο από πέρυσι".
Γίνεται εύκολα κατανοητό, ότι στις σκέψεις τόσο του Σοάρες, όσο και των υπολοίπων στελεχών της ΑΕΚ, υπάρχει η σκέψη "Τσάμπιονς Λιγκ" για την τρέχουσα σεζόν.

Σε ερώτηση να εντοπίσει τις διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, ο Σοάρες δεν θέλησε να επεκταθεί: "Δεν μπορώ να πω κάτι, θα ήταν άδικο, αφού ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της φετινής περιόδου . Το θετικό, πάντως, για τον προπονητή είναι ότι έχει περισσότερες επιλογές".

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη διοίκηση του συλλόγου και τους οργανωμένους οπαδούς, είπε: " Δεν είναι ευχάριστο να ακούς τέτοιες ιστορίες. Εμείς θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είναι αναπόφευκτο να ακούμε τα όσα συμβαίνουν και έξω από αυτόν".


Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Μπρούνο Τσιρίλο προπονήθηκε κανονικά και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τη Ζενίτ. Αντίθετα, ο Χρήστος Κόντης προπονήθηκε μόνος του καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί με λεπτομέρεια την Παρασκευή. Ο Παναγιώτης Κονέ τέλος πήγε στους Θρακομακεδόνες και άρχισε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Σάντος προσπάθησε και πάλι να ντοπάρει τους παίκτες του λέγοντας ότι πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Είναι πάντως γεγονός ότι ο Πορτογάλος προβληματίζεται για το γεγονός ότι το παιχνίδι με τον Ηρακλή διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών. Πρώτη φορά επί εποχής Νικολαϊδη συμβαίνει κάτι τέτοιο και ο Σάντος ξέρει ότι οι παίκτες του δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες.

Η αστυνομία ήξερε

Σε καλό κλίμα έγινε εν τω μεταξύ την Πέμπτη το απόγευμα η συνάντηση του Ντέμη Νικολαϊδη με τους εκπροσώπους της "Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Φίλων ΑΕΚ". Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρόεδρος της Ενωσης διαβεβαίωσε τους οπαδούς ότι προέβη στη δημοσιοποίηση των ονομάτων γιατί τα είχε στα χέρια της η Αστυνομία. Επίσης η Αστυνομία έχει στα χέρια της και άλλα 10 ονόματα.

Ορίτζιναλ:
"Πρωτάθλημα τώρα"

Mε χιούμορ αντιμετώπισε η Ορίτζιναλ την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της ΑΕΚ. Στο ηχογραφημένο μήνυμα του τηλεφωνητή η οργάνωση αναφέρει: Ωραίο το τραγουδάκι που θα στείλουμε στη Γιουροβίζιον που γίνεται και στη χώρα μας. Μάλιστα είναι πολύ καλό γιατί είναι το τραγούδι της ΑΕΚ.
Οσον αφορά τους στόχους της ομάδας η οργάνωση σκληραίνει τη στάση της λέγοντας χαρακτηριστικα: "Ανοχή τέλος, πρωτάθλημα τώρα."

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Νικολαϊδης παρουσιάστηκε ενοχλημένος με τη στάση της ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία δεν κινήθηκε εναντίον των οπαδών της που δημιούργησαν επεισόδια. Μιλώντας επίσης για την πιθανότητα ανέγερσης του νέου γηπέδου δτα Ανω Λιόσια δεν το απέκλεισε και τόνισε ότι αυτή η περίπτωση είναι μία από τις τρεις που η ΑΕΚ εξετάζει.

Οσον αφορά το νέο τραγούδι της ΑΕΚ ο πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να είπε ότι δεν πρόκειται για ύμνο άλλα μόνο για ένα απλό τραγούδι. Όταν το ρώτησαν αν στο παιχνίδι με το Αιγάλεω θα ακουστεί ο παλιός ύμνος ο Νικολαϊδης είπε ότι θα ακουστεί και ο παλιός ύμνος και το νέο τραγούδι καθώς και το περσινό χιτ «Πέρασε η μπόρα».

Τέλος, έγινε συζήτηση για τις μετακινήσεις και τις εκδρομές των φίλων της ΑΕΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK