Δεν ξεχνάει Τζέραρντ και... Ολυμπιακό ο Λουίς Γκαρσία

Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Λουίς Γκαρσία δεν θα ξεχάσει ποτέ την πρόκριση της Λίβερπουλ εις βάρος του Ολυμπιακού στο CL. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Δεν ξεχνάει Τζέραρντ και... Ολυμπιακό ο Λουίς Γκαρσία

Το Σαράγεβο αποτελεί το νέο σταθμό στο tour που διοργανώνει η UEFA ώστε να παρουσιάσει το τρόπαιο του Champions League και εκεί βρίσκεται σήμερα ο Λουίς Γκαρσία ως πρεσβευτής της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να μοιραστεί τις εμπειρίες του με φιλάθλους και δημοσιογράφους.

Ο 38χρονος Ισπανός άσος (αγωνίζεται πλέον στην Αυστραλία στους Central Coast Mariners) έχει περάσει και από τη χώρα μας αγωνιζόμενος τη σεζόν 2010-2011 στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η ομάδα που τον έχει σημαδέψει δεν είναι άλλη από την Λίβερπουλ, έχοντας μείνει τρία χρόνια στο "Anfield" και έχοντας κατακτήσει το Champions League στην πρώτη του σεζόν με τους "κόκκινους".

Δεν ξεχνάει Τζέραρντ και... Ολυμπιακό ο Λουίς Γκαρσία

Είναι μάλιστα τέτοιο το δέσιμό του με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ που θυμάται ακόμα τη μάχη με τον Ολυμπιακό, όπου η Λίβερπουλ πέρασε από τη φάση των ομίλων νικώντας με 3-1 λίγους μήνες πριν γράψει ιστορία στην Κωνσταντιντούπολη απέναντι στην Μίλαν.

"Όταν ο Τζέραρντ σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων (2004-05) τότε ήταν που αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πως κάτι ξεχωριστό μπορεί να συνέβαινε", δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο Γκαρσία, και πρόσθεσε:

Δεν ξεχνάει Τζέραρντ και... Ολυμπιακό ο Λουίς Γκαρσία

"Όταν ήμουν παιδί, όπως τα παιδιά που βρίσκονται τώρα εδώ, ονειρεύτηκα να κατακτήσω το Champions League, οπότε όταν τα κατάφερα ήταν η ωραιότερη στιγμή στην καριέρα μου".

Ο Λουίς Γκαρσία μιλάει σε δημοσιογράφους στο Σαράγεβο

News 24/7

24MEDIA NETWORK