"Δεν υπάρχει κρούση στον Σαββίδη"

Κατηγορηματικά αρνήθηκε ότι παράγοντες του Άρη ζήτησαν βοήθεια από τον Ιβάν Σαββίδη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Πάνος Στεφανίδης.

"Δεν υπάρχει κρούση στον Σαββίδη"

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε το Σάββατο συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων του ΠΑΟΚ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φέρεται να είπε, μεταξύ άλλων, πώς: "με πλησίασαν παράγοντες άλλων ομάδων και του Άρη ακόμη και μου ζήτησαν βοήθεια... Δεν γίνονται αυτά".

Το πρωί με δηλώσεις του στον "Arena 89,4", ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Πάνος Στεφανίδης, αρνήθηκε ότι υπήρχε κρούση της ΠΑΕ στο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ για βοήθεια: "Έχει αναστατωθεί ο κόσμος του Άρη. Αυτά τα μηνύματα παίρνω. Το δηλώνω επισήμως ότι δεν έγινε καμία κρούση από την ΠΑΕ στον κ. Σαββίδη. Είναι εύκολο να φτιάχνεις σενάρια και να πλάθεις φημολογίες. Πρέπει, όμως, αυτό να σταματήσει. Έχω κουραστεί να ακούω φημολογίες...".

Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών Αρη για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά: "Καμία έκπληξη και καμία απορία δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας που φιλοξενεί η πόλη στην προσπάθεια του να κατευνάσει την καχυποψία και την απορία των φίλων της ομάδας του χρησιμοποίησε σαν επιχείρημα το ευτράπελο μύθευμα της αίτησης προς το πρόσωπό του βοήθειας για τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Κύριε Σαββίδη, ο Άρης Θεσσαλονίκης ακόμα και ένα δευτερόλεπτο πριν του τραβήξουν τα καλώδια στην εντατική και πεθάνει δεν πρόκειται να ζητήσει βοήθεια από κάποιον που τάζει πρωταθλήματα και δεν πειθαρχεί σε αμετάκλητες αποφάσεις που ορίζουν ότι πρέπει να καταβάλει χρήματα στον πρώην προπονητή του.

Δυστυχώς για εσάς αλλά και για εμάς γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αφερεγγυότητα. Ο Άρης Θεσσαλονίκης ζει 100 χρόνια στην πόλη. Δεν θα ζητήσει ποτέ ζητιανιά από φιλοξενούμενους.

Κύριε Σαββίδη, αναζητήστε άλλους τρόπους για να πείσετε τους φίλους σας.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που επιβεβαιώσατε για ακόμα μια φορά ότι αντίπαλος σας δεν είναι ο Ολυμπιακός αλλά ο Άρης Θεσσαλονίκης.

<<Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει>> - Θουκυδίδης".

Διαβάστε ακόμη:

Ο Σαββίδης φέρνει τεχνοκράτες

News 24/7

24MEDIA NETWORK