"Δένεται" με την Γουέστ Χαμ ο Πάρντιου

"Δένεται" με την Γουέστ Χαμ ο Πάρντιου
Η επιστροφή της Γουέστ Χαμ στην Πρέμιερσιπ και η καλή πορεία της έχει ισχυροποιήσει την θέση του Αλαν Πάρντιου στο τιμόνι της ομάδας. Ο προπονητής των "σφυριών" έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, παρά το ότι αυτό εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

"Yπάρχουν συζητήσεις που αφορούν την ανανέωση. Η θέση μου είναι απλή αφού μου αρέσει να είμαι εδώ και όσο πιο γρήγορα ξεκινήσουν οι συζητήσεις, τόσο πιο γρήγορα θα ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαι χαρούμενος και δεν σκέφτομαι να προπονήσω καμία άλλη ομάδα πλην της Γουέστ Χαμ", τόνισε αρχικά ο Πάρντιου.

O τεχνικός των "σφυριών" θέλησε να κάνει λόγο και για της εώς τώρα πορεία του συλλόγου στα "σαλόνια" της Πρέμιερσιπ. "Προσπαθούμε να πάμε την ομάδα μπροστά και με γρήγορο τρόπο. Περάσαμε δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια και κάνοντας μία δίχρονη αναδρομή θα έλεγα ότι το αποτέλεσμα με αφήνει αρκετά ικανοποιημένο. Τα πάμε πολύ καλά στην Πρέμιερσιπ και στόχος μας είναι να φτιάχνουμε παίκτες που θα μπορούμε να τους πουλάμε μόνο εάν το επιτρέπει η οικονομική μας κατάσταση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK