ΔΕΟΣ: Σήμερα ο "τελικός" της Τσαπεκοένσε που δεν έγινε ποτέ!

Πριν από τέσσερις μήνες η Τσαπεκοένσε ταξίδευε με προορισμό την έδρα της Ατλέτικο Νασιονάλ για τον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα. Το παιχνίδι φυσικά δεν έγινε ποτέ, καθώς το αεροπλάνο συνετρίβη σκορπώντας το θάνατο. Τώρα ήρθε η στιγμή που οι δύο ομάδες θα παίξουν για την ιστορία τους!

Brazil's Chapecoense players celebrate after their teammate Reinaldo, left, scored against Venezuela's Zulia FC at a Copa Libertadores soccer match in Maracaibo, Venezuela, Tuesday, March 7, 2017. Chapecoense won 2-1. (AP Photo/Fernando Llano)
Brazil's Chapecoense players celebrate after their teammate Reinaldo, left, scored against Venezuela's Zulia FC at a Copa Libertadores soccer match in Maracaibo, Venezuela, Tuesday, March 7, 2017. Chapecoense won 2-1. (AP Photo/Fernando Llano) AP

Το τραγικό αεροπορικό ατύχημα της Τσαπεκοένσε συγκλόνισε τον πλανήτη τον περασμένο Νοέμβριο με δεκαεννέα παίκτες της ομάδας και εικοσιτέσσερα μέλη του συλλόγου να χάνουν τη ζωή τους. Η Τσαπεκοένσε ταξίδευε με προορισμό το Μεντεγίν της Κολομβίας όπου θα αντιμετώπιζε την Ατλέτικο Νασιονάλ στον πρώτο τελικό Κόπα Σουνταμερικάνα της ιστορίας της.

Η μοίρα όμως της έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι. Ο αγώνας φυσικά δεν έγινε ποτέ αφού η ομάδα ξεκληρίστηκε και το Κύπελλο μετά από πρόταση της Νασιονάλ δόθηκε άνευ παιχνιδιού στην Τσαπεκοένσε. Να σημειωθεί ότι την ημέρα που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το παιχνίδι, οι οπαδοί της Νασιονάλ γέμισαν το γήπεδο και απέδωσαν φόρο τιμής στους αδικοχαμένους. Από εκείνη τη στιγμή οι δύο αυτές ομάδες δέθηκαν.

ΔΕΟΣ: Σήμερα ο "τελικός" της Τσαπεκοένσε που δεν έγινε ποτέ!

Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή να αναμετρηθούν και στο γήπεδο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να προκαλέσει ανατριχίλα. Η Τσαπεκοένσε προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Έχει προσθέσει στο ρόστερ της 22 νέους παίκτες και θα κοντραριστεί με την Ατλέτικο τα ξημερώματα της Τετάρτης (01:15 ώρα Ελλάδας) στο πρώτο ματς του Ρεκόπα, το αντίστοιχο Σούπερ Καπ της Λατινικής Αμερικής.

ΔΕΟΣ: Σήμερα ο "τελικός" της Τσαπεκοένσε που δεν έγινε ποτέ!

Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο της Τσαπεκοένσε και το στάδιο όπως είναι λογικό, θα είναι κατάμεστο! "Δεν μιλάμε απλά για ένα παιχνίδι. Αυτό το ματς αντιπροσωπεύει την ιστορία της Τσαπεκοένσε", δήλωσε ο κόουτς Βάγκνερ Μαντσίνι.

AP Photo/Fernando Llano

News 24/7

24MEDIA NETWORK