Δερμιτζάκης: "Το εύκολο είναι να αλλάζεις προπονητή"

"Αιχμηρές" ήταν οι δηλώσεις του κόουτς του Εργοτέλη στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 2-0 από την Ξάνθη εντός έδρας. "Ήρθα για να παλέψω" και "δεν ήρθε το τέλος", τόνισε μεταξύ άλλων.

Δερμιτζάκης: "Το εύκολο είναι να αλλάζεις προπονητή"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου:

"Το μόνο εύκολο είναι ν’ αλλάξεις προπονητή, το δύσκολο είναι να φτιάξεις ομάδα. Βεβαίως και πρέπει ν’ αναλαμβάνεις ευθύνες που σου αναλογούν, εγώ ανέλαβα την ομάδα την 3η αγωνιστική, ήξερα που ήρθα.

Γι’ αυτό ήρθα, για να παλέψω. Και μένα μ’ ενοχλεί αυτή η κατάσταση και μένα δεν μ’ αρέσει να χάνω. Κάνουμε προσπάθεια, άλλοτε βγαίνει, άλλοτε όχι.

Το δύσκολο είναι να προσπαθείς, να παλεύεις, να προγραμματίζεις την επόμενη μέρα. Δεν ήρθε το τέλος. Πρέπει να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα για αρκετά πράγματα.

Δεν είναι καλή η βαθμολογία, η ψυχολογία αλλά έχει πάρα πολύ συνέχεια το πρωτάθλημα. Δεν είναι ακατόρθωτο να τα καταφέρουμε αλλά χρειάζεται τρομερή προσπάθεια απ’ όλους".

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου δήλωσε ότι, "θέλουμε παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα".

Ενώ για την ήττα τη Skoda Ξάνθη, ανέφερε μεταξύ άλλων: " Ήταν ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα. Οποιοδήποτε παιχνίδι χάνεις στην έδρα σου, πόσο μάλλον ένα ματς που θέλαμε πάρα πολύ για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους δεν είναι καθόλου καλό.Δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού γιατί ξέραμε ότι είναι σημαντικό, ιδιαίτερο και έπρεπε να κάνουμε κατάθεση ψυχής για να το κερδίσουμε".