Δεσμευμένοι οι λογαριασμοί του Κούδα

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα, λόγω της συμμετοχής του Γιώργου Κούδα σε διοικήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν δεσμευτεί τα περιουσιακά στοιχεία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / ΚΟΥΔΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / ΚΟΥΔΑΣ MOTIONTEAM

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην εφημερίδα Arena Press:

"Τα περιουσιακά στοιχεία του "Μεγαλέξανδρου" είναι δεσμευμένα, όπως και οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, από την θητεία του σε παλαιότερες διοικήσεις της ΠΑΕ, λόγω των χρεών του ΠΑΟΚ στο δημόσιο. Δεν έχει δικαίωμα πρόσβασης στους προσωπικούς του τραπεζικούς λογαριασμούς, ούτε δυνατότητας ρευστοποίησης κάποιου περιουσιακού του στοιχείου, για να χρηματοδοτήσει την επιχείρηση του, η οποία επλήγη, όπως όλες, με σφοδρότητα από την κρίση. Η ΦΑΕ θεσσαλονίκης έχει δεσμεύσει τα πάντα.

Έχει τηλεφωνήσει, επανειλημμένως, στον νομικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, εξηγώντας του το πρόβλημα επαγγελματικής επιβίωσης που αντιμετωπίζει. Το θέμα του δεν θα επιλυθεί, εάν δεν ξεχρεώσει, ή εάν δεν ρυθμίσει, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα χρέη της στο δημόσιο".

Για την συνάντηση του Κούδα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Τζακ Αγγελίδη, τονίζεται: "Ο Ζήσης Βρύζας κάλεσε τον Γιώργο Κούδα, για γνωριμία με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, Τζακ Αγγελίδη. Του είπε ότι θέλει να του μιλήσει ο Κύπριος δικηγόρος. Ο "Μεγαλέξανδρος" πήγε στα γραφεία της Τούμπας, μετά από πολύ καιρό και προς απογοήτευσή του η συνάντηση γνωριμίας με τον πρόεδρο, περιελάμβανε μία εθιμοτυπική συζήτηση και την υπόδειξη των 18 θέσεων, που προορίζονται για τους βετεράνους στο γήπεδο της Τούμπας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK