Διαφωνία για τα εισιτήρια του ντέρμπι

Διαφωνία για τα εισιτήρια του ντέρμπι


Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Μια μικρή διαφωνία σχετικά με τον αριθμό των εισιτηρίων που θα πάρει ο ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή, προέκυψε κατά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που έγινε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Mπελάδες

Νέα προβλήματα αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Χούλης με την ΕΕΑ. Μετά από συνεδρίασή της τη Τρίτη η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο κύριος Χούλης δεν έχει προσκομίσει τη άδεια μεταβίβασης σε αυτόν των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής. Η ΠΑΕ αναμένεται να αντιδράσει.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε 3.000 εισιτήρια, αριθμός που βρήκε σύμφωνο το γηπεδούχο Ηρακλή. Ο εκπρόσωπος της ΕΠΑΕ και της ΔΕΑΒ πρότεινε να δοθούν 2.500 εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, ενώ ο εκπρόσωπος της αστυνομίας έριξε ακόμα περισσότερο τον αριθμό, στις 2.000. Η τελική απόφαση θα παρθεί από την αστυνομία την Πέμπτη.

Οι κυανόλευκοι υποσχέθηκαν μεταξύ άλλων να υπάρχει παρουσία ενισχυμένης ομάδας σεκιούριτι, ενώ θα τοποθετηθούν περιμετρικά των κερκίδων τα φορητά διαχωριστικά.

Αναβολή συνάντησης

Σε αναβολή οδηγήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημήτρη Χούλη με την επιτροπή Καυταντζογλείου, λόγω κωλύματος του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλής.

24MEDIA NETWORK