"Διαφορά στο οικονομικό για Ινσαουράλδε"

Ο ατζέντης του Αργεντίνου αμυντικού αποκαλύπτει σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές του με τον ΠΑΟΚ.

"Διαφορά στο οικονομικό για Ινσαουράλδε"

Ο ατζέντης του Χουάν Ινσαουράλδε,Μάρτιν Γκουασταντισένιο, μίλησε στην εφημερίδα ",Metrosport" και ξεκαθάρισε πως: ""Ο Χουάν θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ", τονίζοντας, ωστόσο, πως: "Εξαρτάται, όμως, από τον ΠΑΟΚ. Αυτός θα αποφασίσει τι πρόκειται να γίνει στο τέλος."

Διαφορά στο οικονομικό

"Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον ΠΑΟΚ. Τόσο στις απαιτήσεις της Σπαρτάκ, όσο και στις απαιτήσεις του παίκτη. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα αποφασίσει τι θα γίνει", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γκουασταντισένιο,αναφερόμενος στα θέματα που πρέπει να λυθούν για να μείνει ο παίκτης στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Ινσαουράλδε, σύμφωνα πάντα με όσα δηλώνει ο μάνατζέρ του έχει δεχθεί κρούση και από τη βραζιλιάνικη, Ιντερνασιονάλ.

Δημοσίευμα για Μπόρχες

Εξάλλου, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα "Metrosport", ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του 26χρονου Κοσταρικανού μέσου, Σέλσο Μπόρχες της ΑΙΚ Στοκχόλμης, βασιkού στελέχους της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ.

Ωστόσο, η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη γιατί τον παίκτh θέλει και η Λίβερπουλ και μάλιστα έχει ήδη κινηθεί για την απόκτησή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK