Διαμάχης συνέχεια

Διαμάχης συνέχεια
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης και ο υπεύθυνος διαχείρισης συνδέσμων και επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης,κατέθεσαντην Τρίτη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Champions 89,2 και τον Δημοσθένη Καρμοίρη, τις απόψεις τους για το πρόβλημα που έχει προκύψει με τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα ΟΦΗ – Ολυμπιακός.

Παντελής Μυριοκεφαλιτάκης: «Εμείς εδώ θέλουμε να γίνει ο αγώνας, μέσα στα πλαίσια που αρμόζει στις δύο ΠΑΕ και να προφυλάξουμε την πόλη του Ηρακλείου και το γήπεδο. Οπου πάνε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, πέφτουν σαν τις ακρίδες. Το είπα, εμείς εδώ οι Κρητικοί θα σας φιλοξενήσουμε όπως ακριβώς αρμόζει στην πατρίδα μας αλλά φορούμε παντελόνια, έχουμε και «τέτοια», για να προστατεύσουμε και το γήπεδο και την πόλη μας. Αυτή είναι η αλήθεια κι όχι όπως το μεταφέρουν στις εφημερίδες τους και είναι ντροπή».


Γιάννης Μώραλης: «Μπήκαμε στη σύσκεψη και ο πρώτος που πήρε το λόγο ήταν ο κ. Ταξίαρχος της διεύθυνσης του Ηρακλείου, ο οποίος μετά από μια ώρα συζήτηση και όχι όπως τα είπε ο κ. Μυριοκεφαλιτάκης, πρότεινε να δοθεί κερκίδα στον Ολυμπιακό, συμφώνησαν ΔΕΑΒ, ΕΠΑΕ και φυσικά ο Ολυμπιακός. Δημιουργήθηκε μια ένταση, ο κ. Μυριοκεφαλιτάκης κάθισε για περίπου τρία τέταρτα χωρίς να ξαναμιλήσει και τελικά αποχώρησε. Δεν ήταν σε όλη τη σύσκεψη, απορώ γιατί δεν βγαίνει ο κ. Ξημέρης, ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη και οι άλλοι δύο κύριοι και βγαίνει ο κ. Μυριοκεφαλιτάκης ο οποίος ήταν παρών μόνο για τρία τέταρτα από το δίωρο που καθήσαμε. Κι εκεί απείλησε με αποχώρηση ο ΟΦΗ, αναδιπλώθηκε ο αστυνομικός διευθυντής και παρακάλεσε τον Ολυμπιακό και τους άλλους να περάσουν 3-4 ημέρες, να δούμε πως θα πάει η διάθεση των εισιτηρίων και εκ των υστέρων να ξανακαλέσει ίσως την Παρασκευή ή το Σάββατο κι αν κρίνει ότι πολλά εισιτήρια –ως διαρροή πλέον- έχουν φτάσει σε χέρια Ολυμπιακών, να δώσει κερκίδα. Σ’ αυτό συμφώνησε και ο κ. Ξημέρης».


Μυριοκεφαλιτάκης: «Οτι είπα τη λέξη ότι φορούμε παντελόνια κι έχουμε και «τέτοια», το είπα αυτό και δεν το ανακαλώ, ότι έχουμε τη δυνατότητα να προστατεύσουμε το γήπεδο και την πόλη του Ηρακλείου».


Μώραλης: «Τελευταία φορά που φιλοξενήσατε διοικητικό στέλεχος του Ολυμπιακού, ήταν όταν σπάσατε το πόδι του κ. Σαλιαρέλη. Εκτοτε ουδέποτε έχει κάτσει άνθρωπος του Ολυμπιακού στα επίσημα του ΟΦΗ. Δεκατέσσερα χρόνια. Παράγοντες τριάντα ετών που έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο, τουλάχιστον δεν έχουν το θάρρος να πουν «ναι το είπα, έκανα λάθος, ζητώ συγνώμη, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα». Αλλά αυτά που γράφουν οι εφημερίδες, και δεν είναι οι εφημερίδες «μας», είναι κατά 95% όπως αναγράφονται. Κι αυτό στεναχωρεί εμένα που συμμετείχα σ’ αυτή τη σύσκεψη».


Μυριοκεφαλιτάκης: «Ας έρθουν λοιπόν τώρα να δουν τη φιλοξενία που θα τους κάνουμε».


Μώραλης: «Ωραία φιλοξενία».

Μυριοκεφαλιτάκης: «Εδώ στην Κρήτη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι μια εμπορική ομάδα. Διαβάστε σήμερα στις εφημερίδες πόσοι εγράφονται από τα Χανιά και πόσα πούλμαν θα έρθουν. Αυτοί είναι μεμονωμένοι ή οργανωμένοι. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».Μώραλης: «Οπως αντιλαμβάνεστε ο άνθρωπος λέει πράγματα, τα οποία δεν έχουν καμία συνέχεια. Δεν ζητήσαμε εισιτήρια, επαναλαμβάνω, ζητήσαμε κερκίδα, τι μας λέει για εισιτήρια και εγγραφές, τι πράγματα είναι αυτά;»
24MEDIA NETWORK