Διαπραγματεύσεις με Κωστένογλου στην Ξάνθη
Μετά την απρόσμενη εξέλιξη και τον τραυματισμό του Βασίλη Δανιήλ, η διοίκηση της Ξάνθης επισπεύδει τις διαδικασίες για τον άνθρωπο που θα καθίσει μόνιμα στον πάγκο της ομάδας.
Ο Χρήστος Πανόπουλος είναι σε ανοικτή επικοινωνία με το Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr συλλέγει πληροφορίες για το ρόστερ -και όχι μόνο- της ομάδας.
Ο Κωστένογλου είναι ένας από τους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της Ξάνθης, ωστόσο μετά το περσινό 1-1 της ακριτικής ομάδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, οι σχέσεις του με τη διοίκηση είχαν διαταραχθεί, λόγω της αναφοράς του Έλληνα προπονητή στη διαιτησία του αγώνα. Μάλιστα, ο Πανόπουλος τότε είχε εκδώσει καυστική ανακοίνωση στην οποία τον χαρακτήριζε “Κωστέ”.
Σε περίπτωση που οι 2 πλευρές έρθουν σε οριστική συμφωνία, τότε ο Κωστένογλου αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα μετά το ματς με τον Πλατανιά την Κυριακή (30/09, 18:15), καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι στενά και μοιάζει απίθανη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας παραμονές του αγώνα.