Διαψεύδει τις φήμες για Γιουβέντους ο μάνατζερ του Ιμραχίμοβιτς
Τις φήμες που θέλουν τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να μετακινείται στη Γιουβέντους διέψευσε ο μάνατζερ του, Μίνο Ράιολα, αφού πρώτα αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους.
Ο Σουηδός επιθετικός πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο καλοκαίρι και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος στην καριέρα του. Το συμβόλαιο του, που του αποφέρει περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, μπορεί να λήγει το 2015, ωστόσο δεν είναι λίγες οι ομάδες που ονειρεύονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η Γιουβέντους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ο μάνατζερ του Ιμπραίμοβιτς όμως, απογοήτευσε τους φίλους της “Μεγάλης Κυρίας” απαντώντας ειρωνικά στους δημοσιογράφους της εφημερίδας “Tuttosport”, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί του για να τον ρωτήσουν σχετικά με τις φήμες που ακούγονται.
“Ο Ζλάταν; Μα έχει ήδη υπογράψει στη Γιουβέντους”, δήλωσε προφανώς ειρωνικά ο Ράιολα και συνέχισε τονίζοντας: “Το συμβόλαιο του Ζλάταν είναι πολύ υψηλό. Τόσο που η Γιουβέντους δεν θα μπορούσε να το πληρώσει. Εκτός αυτού, ο Ιμπραχίμοβιτς είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι και δεν σκέφτεται να φύγει. Όσα ακούγονται κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας”.